"S tom haljinom podigli smo letvicu, vidjet ćemo što će Katarina ove godine smisliti", rekla nam je Petra Kraljev u nedavnom intervjuu, a mi smo se nestrpljenjem čekali vidjeti u kakvoj će kreaciji svoje kolegice i dizajnerice Katarina Baban Petra zablistati na ovogodišnjem Story Hall of Fameu.

Galerija Petra Kraljev u 'goloj' haljini na eventu Story Hall of Fame - 2 Petra Kraljev u 'goloj' haljini na eventu Story Hall of Fame Iva Šarić +7 Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea

Naime, zvijezda serije "Kumovi" lani je osvojila crveni tepih glamuroznog događanja Story Hall of Fame u svjetlucavoj poluprozirnoj haljini otvorenih leđa i s visokim rasporom brenda Lilith by Katarina Baban. Kada je prvi put odjenula tu "golu" haljinu, priznaje da nije bio baš najbolji osjećaj. Osjećala se nesigurno i golo, no Katarina je odmah smislila kako da haljinu prilagodi da se Petra u njoj osjeća dobro, a da se ne naruši sam model i kroj.

Petra Kraljev i Momčilo Otašević Petra Kraljev i Momčilo Otašević na Story Hall of Fame 2022. godine (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Iako je Petra za event htjela obući neku klasičniju toaletu, Katarina ju je uspjela nagovoriti da se odluči upravo za ovu, a Petri je na kraju bilo drago što ju je poslušala. I s pravom, jer riječ je o jednoj od najljepših i najupečatljivijih kreacija s crvenog tepiha Story Hall of Famea, a možemo slobodno reći da je s novom haljinom lijepa glumica ponovno podigla letvicu.

Petra Kraljev, popularna Milica Crljen iz hit-serije "Kumovi", za jubilarno deseto izdanje L'ADRIA Story Hall of Famea odjenula je dugačku crnu haljinu prozirnog donjeg dijela ukrašenog motivom lišća. Ista tkanina nalazi se u gornjem dijelu na predjelu između vrata i dekoltea te ima niski ovratnik u stilu dolčevite. Dio trupa krojen je u obliku bodija s dojmom korzeta te lijepo oblikuje figuru.

Petra Kraljev u 'goloj' haljini na eventu Story Hall of Fame Petra Kraljev u haljini brenda Lilith by Katarina Baban na eventu Story Hall of Fame (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Glumica je ispod kreacije brenda Lilith by Katarina Baban nosila crne sandale s dva tanka remenčića, a izdanje u crnom upotpunila je lakom za nokte također crne boje, prstenom s predimenzioniranim kamenom crno-zlatne boje i jednom visećom srebrnom naušnicom na lijevom uhu.

Oooo, odvažno! Haljina Elle Dvornik-Pearce ispod koje se nosi skriveno donje rublje Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 4 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 1 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 5 +2 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 2

Opet naljepša, bravo, komentirali su na Instagramu pratitelji Petre Kraljev njezin stajling, u kojem bi glumica lako očarala i holivudski crveni tepih.

Još modnih izdanja uzvanika s 10. Story Hall of Famea pogledajte u fotogaleriji na početku teksta

Milica iz "Kumova": "Imam 300 pari cipela, znam da nisam stonoga, ali volim ih, ako ništa, gledati u ormaru" Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' Nove TV glumi zaposlenicu općine Milicu Crljen Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' glumi Milicu Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' glumi zaposlenicu općine Milicu Crljen +11 Petra Kraljev i Momčilo Otašević na Story Hall of Fame 2022. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju