Ponekad jednostavno želimo postići opušteni izgled kose koji djeluje kao da smo se tako probudili, a u frizuru nismo uložili ni vremena ni truda. Za one koji nemaju vremena čekati dan ili dva da klasične lokne otpuste, ovo je idealna frizura za svaki dan koja je gotova u tren oka.

Galerija Prelomljeni valovi s peglom Olival silikonski serum za kosu i Balea sprej za zaštitu kose od topline Balea sprej za zaštitu kose od topline +1 Nivea Diamond Gloss lak za kosu

1. Zaštitite kosu sprejem za zaštitu od topline

Na čistu suhu kosu nanesite sprej za zaštitu od topline. To je posebno važno ako kosu često stilizirate uređajem za ravnanje i kovrčanje kose. Mi smo koristili Balea sprej za zaštitu kose od topline koji kosu štiti od topline do 220 °C i ne otežava kosu pa će vam valovi trajati duže.

2. Razdijelite kosu

Odijelite kosu na dva dijela. Zatim napravite razdjelnu crtu iza uha pa prednji dio još podijelite na donji i gornji dio. Kosa bi vam na kraju trebala biti podijeljena u četiri velike sekcije, dvije naprijed od uha prema licu i dvije od uha prema nazad. Svaku podijelite na još dva dijela.

3. Na svaki pramen nanesite sprej za kosu

Uzimajte što tanje pramenove kako bi rezultat bio bolji, a na svaki nanesite sprej za kosu lagane teksture kako bi frizura trajala dulje. Mi smo koristili Diamond Gloss lak za kosu koji ne isušuje kosu, osigurava ugodnu njegu i blistav sjaj te ne ostavlja ljepljive tragove.

4. Pramen kose prvo zagrijte

Zagrijanom peglom prijeđite po pramenu kako biste ga zagrijali i pripremili da bolje hvata valove.

5. Emitirajte pokrete dodavanja gasa na motoru

Peglom počnite raditi valove od korijena tako da radite pokret ''dodavanja gasa na motoru''. Prvim pokretom uvijek odmičite peglu od glave. Važno da su pokreti kontinuirani kako valovi ne bi izgledali ispresijecano, ne zadržavajte se na pojedinom ''zavoju'', klizite prema kraju pramena.

6. Koristite serum za sjaj

Za kraj na kosu nanesite silikonski serum za kosu koji kosi daje dodatan sjaj, produljuje vijek trajanja frizure, brzo se upija i ne masti kosu.

Ključne proizvode koji će vam pomoći da postignete ovaj look potražite u dm-u, a ostale beauty i make-up trikove za svaki dan ovdje

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom dm po najvišim profesionalnim standardima.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju