Kako se godišnja doba mijenjaju, tako mnoge dame mijenju i nijanse lakova za nokte koje preferiraju.

Galerija Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne Maslinasto zelena manikura Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor +4 Bordo mankura

Jesen mnogi vežu uz pojmove kao što su udobnost i nostalgija, a prema riječima stručnjaka za nokte s kojima je razgovarao Vogue, jesen je i godišnje doba u kojem se ističu boje koje donose osjećaj topline dok su temperature vani sve niže.

Eksperti za manikure ističu i da ljudi u jesen inspiraciju trpe iz promjena na lšću i vremenu pa se puno toga svodi na duboke, zemljane nijanse. Ipak, kada su u pitanju trendovi za 2023. godinu vidljiva su i određena istupanja.

Vogue je na temelju njihovh savjeta izdvojio jesenske boje za nokte koje biste trebali isprobati u nadolazećem razdoblju.

1. Baletno ružičasta

Blijedoružičaste nijase su savršene za svakoga tko želi čiste, sjajne i nenametljive nokte. Ova boja noktima stvarno daje prirodno zdra, blistav izgled.

Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne (Foto: Shutterstock)

2. Zemljana maslinastozelena

Gotovo svi stručnjaci za nokte istaknuli su malinastu kao idealan odabir za jesen. Kažu kako je dovoljno neutračna da de uz bilo koju odjeću, ali je unosi i razigrani element u izgled.

Maslinasto zelena manikura Maslinasto zelena manikura (Foto: Getty Images)

3. Maglovita blijedodoplava

Iako jesen povezujemo s dubljim nijansama, ova plava je tu jer podsjeća na maglovita jesenska jutra i sanjivost prohladnih dana.

Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor (Foto: Shutterstock)

4. Začinjena bordo

Jesenske nijanse crvene nadahnute su lišćem, a bordo je boja koja najbolje dočarava specifičnosti ove sezone. Ova boja je intenzivna i bogata što je čini savršenim odabirom za jesen.

Bordo mankura Bordo mankura (Foto: Shutterstock)

5. Topli smeđi tonovi

Smeđi tonovi, posebno oni topliji, stvaraju osjećaj ugode idealan za sezonu džempera. Na notima te nijanse izgledaju savršeno.

Topli smeđi tonovi bit će velik hit Topli smeđi tonovi bit će velik hit (Foto: Shutterstock)

6. Tamnoplave nijanse

Ovi lakoovi savršen su odabir za sve koji vole tamne nokte koji izgledaju šik i svako izdanje čne boljim. Ovakvi lakovi idealni su za kombniranje s potpuno crnom odjećom. Uz njih je sve istovremeno sofstcirano i razigrano.

S tamnijim nijansama plave ne možete pogriješiti S tamnijim nijansama plave ne možete pogriješiti (Foto: Shutterstock)

7. Hot pink

Iako je ova boja u glavama mnogih rezervirana za ljeto, jarkoružičasta tekako može biti savršen dodatak jesenskoj garderobi, posebno ako volite dobivati komplimente na račun manikure.

Hot pink manikura Hot pink manikura (Foto: Shutterstock)

8. Prljavobijela

Ova opcija istovremen je neutralna i raskošna. Uvijek zgleda elegantno, a stručnjake za nokte podsjeća na mekani kašmir. Odličan je izbor za jesen.

Manikura koja uvijek izgleda elegantno Manikura koja uvijek izgleda elegantno (Foto: Shutterstock)

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija Crna manikura Ecru manikura Svjetloružičasta manikura +3 Tamno crvena manikura

20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak Ružičasta manikura Ružičaste manikure Ružičaste manikure +7 Ružičaste manikure
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju