Tekući puder među najtraženijim je make-up proizvodima, pogotovo u jesenskim i zimskim mjesecima. Provjerili smo kakvi su novi tekući puderi stigli u trgovine i izdvojili osam koji obećavaju mnogo.

Galerija Žena nanosi tekući puder Novi tekući puderi u trgovinama - 1 Novi tekući puderi u trgovinama - 2 +5 Clarins Everlasting Youth Fluid SPF 15, 379 kn

1. Bourjois Always Fabulous Extreme Resist 24 H
Baršunasti, glatki polumat izgled bez vidljivih pora, potpuna prekrivenost, dugotrajnost i udobnost, formula bez ulja i sastojci koji "obožavaju" kožu, uključujući hijaluronsku kiselinu i vitamin E te zaštita od nepoželjnog sunčeva utjecaja uz SPF 20 – sve je to novi tekući puder Always Fabulous make-up brenda Bourjois. Puder dolazi u luksuznoj staklenoj bočici s elegantnim zlatno-ružičastim poklopcem.

Tekući puder među najtraženijim je make-up proizvodima, pogotovo u jesenskim i zimskim mjesecima

2. Chanel Ultra le Teint Velvet
Nova Chanelova ultralagana podloga kao druga koža prirodno zaglađuje i ujednačava kožu za mat baršunasti rezultat make-upa. Njezina neprimjetna i iznenađujuća tekstura pruža idealnu ravnotežu između mat završnog rezultata i lakoće, pokrivenosti i prirodnosti, ugodnosti i postojanosti. Na koži stvara bestežinski osjećaj i jedva se može primijetiti. Tekući puder Ultra le Teint Velvet obećava trenutačno besprijekoran ten. Praktičan i lagan, napunjen u elegantnih crnoj bočici s mat čepom, Ultra le Teint Velvet lako nalazi mjesto u torbici kako bi pojednostavio popravljanje make-upa.

3. Clarins Everlasting Youth Fluid SPF 15
Tekući puder koji u potpunosti vraća mladolik sjaj kože pomoću novog kompleksa za optimizaciju tonova kože. Prikriva znakove starenja i nesavršenosti, a istovremeno ima laganu teksturu. Sadrži ekstrakte cikorije i crvene janije koji pomažu u optimizaciji blistavosti i sjaja kože. Iz dana u dan koža je čvršća, punija, glađa i blistavija. Clarinsov tekući puder Everlasting Youth pogodan je za sve tipove kože.

4. ColourPop Pretty Fresh Tinted Moisturizer
Hidratizirajuća tekuća podloga bez ulja s prekrivanjem bez osjećaja maske na licu, koja izjednačuje ton kože te koža nakon nanošenja izgleda svježe i zdravo. ColourPop Pretty Fresh Tinted Moisturizer sadrži hijaluronsku kiselinu i kokosovu vodu koji koži daju vlagu bez dodanih ulja te je čine mekšom i zdravijom. Pogodan je za sve tipove kože i make-up stilove.

Stavljanje olovke za usne "Traje satima": Olovka za usne od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti

5. Benefit Cosmetics Hello Happy Flawless Brightening Foundation
Ovaj tekući puder srednje razine prekrivanja je lagan, izgleda prirodno te je gotovo neprimjetan na koži. Sadrži fotokromatske pigmente koji se prilagođavaju u tren oka kako bi posvijetlili kožu pod bilo kojim osvjetljenjem, prirodnim ili umjetnim, cvjetne kiseline koje potiču blistavost i hijaluronsku kiselinu koja potiče i održava hidrataciju na površini kože. Tekući puder Hello Happy Flawless Brightening Foundation make-up brenda Benefit Cosmetics pruža 12-satnu postojanost i prirodan satenski rezultat.

6. NYX Professional Makeup Born To Glow!
Tekući puder intenzivne pigmentacije idealan za sve tipove kože, posebice suhu. Koža je nakon nanošenja pudera ujednačena, glatka i spremna za nanošenje ostatka make-upa. NYX Professional Makeup Born To Glow! tekući puder dolazi u 45 nijansi, ima srednju prekrivenost, a licu će dati prirodan izgled bez nakupljanja u borama i porama. Na licu ostavlja tanak sloj bez masnog sjaja, te više djeluje poput seruma, a ne baze za make-up jer ne stvara osjećaj maske na licu.

Dobra maskara može povećati volumen trepavica Maskara koja je zaludjela 3600 žena jer povećava volumen trepavica za 300 posto

7. Zoeva Authentik Skin Natural Luminous Foundation
Obogaćen hranjivom snagom šipkovog ulja, Zoeva Authentik Skin Natural Luminous Foundation "klizi" na koži uz nadogradivi, svileno glatki i cjelodnevni finiš. Dostupan je u 44 nijanse s različitim toplim, hladnim ili neutralnim nijansama. Puder ima inovativnu laganu formulu dizajniranu za održavanje prirodne zaštitne barijere kože dok izjednačuje ten i omogućava prirodnu blistavost kože. Puder sadrži i derivat maslinovog ulja koji doprinosi zaštitnim sposobnostima kože poboljšavajući fleksibilnost.

8. Douglas Ultra Matte Foundation
Puder za potpuno prekrivanje i kontrolu sjaja koji vidno zaglađuje i ujednačava teksturu kože, ultra otporne i cjelovite formule koja pruža savršenstvo na profesionalnoj razini. Douglasov Ultra Matte Foundation je super kremasti i super prekrivajući puder koji pruža izvrsne rezultate i pogodan je za prekrivanje najtežih problema kože. Pruža matirajući učinak zahvaljujući svojstvu apsorpcije suvišnog sebuma te ostavlja kožu glatkom i svilenkastom.

Novi tekući puderi u trgovinama - 3 Douglas Ultra Matte Foundation, 149 kn (Foto: Douglas)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju