Rješenje za vlažnu i sjajnu kožu svaki dan donosi Anew Hydra Pro Vita-D formula koja pomaže aktivirati dnevnu dozu proizvodnje vitamina D u koži.

ANEW Hydra Pro Vita-D krema za lice najnovija je inovacija za njegu kože tvrtke Avon. Otkrićem da je vitamin D jedan od kritičnih partnera kože za dugotrajnu hidrataciju, u svom su znanstvenom laboratoriju u Suffern-u, New York, USA stvorili naprednu formulu koja pomaže aktivirati vitamin D u koži, kako bi se ojačala zaštitna barijera i održala hitratacija kože tijekom 72 sata.

Kao jedan on najinovativnijih brendova kroz povijest njege kože, kreator otkrića poput retinola, protinola i stabiliziranog vitamina C, Avonova ANEW linija sada donosi tehnologiju Pro Vita-D. Za razliku od ostalih krema, ova formulacija konkretno djeluje na aktiviranje vitamina D u površinskim stanicama kože. Vitamin D pomaže u jačanju zaštitne barijere na površini kože i djeluje na elastičnost, neujednačen ton kože i primjetne tanke linije i bore. Za kožu, vitamin D je presudan za zdrav izgled i hidratiziran zdravi ten.

PR PR (Foto: PR)

Nakon samo jedne upotrebe Anew Hydra Pro Vita-D kreme koža trenutno izgleda i osjeća se glatko i podatno, uz svježu hidrataciju koja traje cijeli dan. Nakon tjedan dana koža dobiva onaj pravi zdravi sjaj i čvrstoću koja traje. Idealna je za sve dobne skupine, lagane formule bez dodatnih ulja, svježeg mirisa i nježne teksture koja se trenutno upija, doslovno klizi po licu s osvježavajućim osjećajem poput jutarnjeg umivanja.

PR PR (Foto: PR)

“Ponosni smo na još jednu potpunu inovaciju koja dolazi iz naših znanstvenih laboratorija i donosi vrhunsku kvalitetu po povoljnoj cijeni, te tako omogućavamo i mlađoj publici, od 25 do 35 godina, da na vrijeme misli na svoju njegu. To je demografska populacija koja se aktivno bavi njegom kože i želi odmah adresirati promjene, svjesni da sada moraju učiniti više - kako bi koža u budućnosti izgledala najbolje.“ naglašava Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. „Anew linija donosi vrhunske inovacije u njezi kože koje omogućuju kompletan režim njege, za svaki tip i dob kože. Uz naše stručnjake i savjete, korisnik će uvijek naći što treba. Samo se obratite na pravom mjestu.“

Anew Hydra Pro Vita-D potražite u Avonovom katalogu, po posebnoj cijeni od 69,90kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju