Blagdani nam uskoro stižu, a iako sa sobom većini nose puno radosti, obiteljske i prijateljske topline, trenutaka za pamćenje i dragocjenih druženja, neki od nas ipak će imati više sreće od drugih.

Zvijezde nisu svima jednako naklonjene ovih praznika, a ako želite saznati jeste li i vi među horoskopskim znakovima koji će najviše uživati ovoga prosinca, udobno se smjestite i provjerite nalazite li se među četiri najveća zodijačka sretnika.

Ovan

Sreća će vam se smiješiti ovih blagdana zahvaljujući tome što ćete osvijestiti vlastitu snagu i sposobnosti. Umjesto da dopustite prilikama da vas mimoiđu, zgrabit ćete ih bez oklijevanja. Pasivno čekanje u zoni komfora neće biti vaš izbor i sami ćete stvoriti svoje zadovoljstvo.

Učinit ćete sve što je potrebno da samima sebi osigurate što više mira, sreće i dobrog raspoloženja, ne oslanjajući se ni na kog drugog, pouzdat ćete se sami u sebe i tako otključati vrata najsretnijim blagdanima dosad.

Prosinac Što vaš horoskopski znak očekuje u prosincu?

Vaga

Znat ćete zadržati pozitivan stav i u najtežim trenucima. Čak i kada stvari krenu po zlu, sagledat ćete sve s vedrije strane i naučiti vrijedne lekcije iz svojih iskustava. Tamo gdje bi se drugi obeshrabrili i raspali, vi ćete znati krenuti dalje uzdignute glave.

Smiješite se što češće i trudite se maksimalno uživati u svakom danu koji je pred vama, taj će vam optimizam donijeti ugodnu i sretnu blagdansku sezonu.

Jarac

Što više energije uložite u ostvarenje svojih snova, veće su vam šanse da oni i postanu stvarnost. Što se više upustite u pokazivanje romantičnih osjećaja i gesti, veće su vam šanse da pronađete ljubav svog života. Sve te mogućnosti ovih ćete blagdana doista i ostvariti jer ćete napokon pronaći potrebno samopouzdanje i vjerovati u sebe.

Bilo da se radi o uzbuđenju što ćete nakon dugo vremena vidjeti svoju obitelj tijekom praznika ili o skorašnjim slobodnim danima na poslu, lijepi će vam događaji dati veliki vjetar u leđa i bit ćete mnogo bolje raspoloženi. To dobro raspoloženje uvjerit će vas u to da riskirate više nego ikada i da zaista možete postići sve što zamislite.

Ribe

Imat ćete puno sreće tijekom ovih blagdana zato što je to vaše omiljeno doba godine, vrijeme kada vam se čini da je sve moguće. A kada vjerujete da je sve moguće, lakše je i ostvariti sve ciljeve koje ste si zadali.

Budući da će vam blagdansko raspoloženje poboljšati raspoloženje i jako podići samopouzdanje, sami ćete sebe iznenaditi. Osjećat ćete se ispunjenijima no ikada jer ćete imati uistinu sretan Božić i ostvareno puno želja.

Zima Tjedni horoskop: Što čeka vaš znak od 11. do 18. prosinca?

Retrogradni Merkur Nije im lako: Dva horoskopska znaka na koja će utjecati retrogradni Merkur

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju