Ovo ljeto će burna narav ovnova izaći na vidjelo jer će se naći u središtu pozornosti pa će sve oči biti uprte u njih. Početkom ljeta ćete imati osjećaj kako se trebate smiriti i pritajiti te više vremena provoditi s prijateljima, a za ljubav i nove ljubavne odnose nećete imati previše volje.

Do kraja lipnja ovnovi će shvatiti što točno žele u životu, a prioriteti će se sami od sebe posložiti.
Vrelo ljeto će prekinuti vaše samotne planove jer ćete shvatiti da su prilike za izlaske neizbježne. Upravo je to način na koji će slobodni ovnovi upoznati svoju srodnu dušu.

Kada vaš vladajući planet Mars 5. srpnja uđe u znak bika, usredotočit ćete se na praktična pitanja koja su vas mučila u životu. Ovnovi koji su u braku ili vezi, skupit će hrabrosti pozabaviti se temeljnim pitanjima njihova odnosa i poraditi na njemu. Komunikacija je ključ uspjeha u vezi i upravo ćete tako srediti sve vaše probleme.

Kad Venera 17. srpnja uđe u sentimentalni rak, više vremena ćete posvetiti obitelji i prijateljima, a kada Merkur krene debitirati u vatrenom znaku lava, bit ćete spremni za strastvene odnose koji će promijeniti vaš život.

Jupiter će se u ovnu početi retrogradirati krajem srpnja, ali nemojte dopustiti da to utječe na izgradnju vaših ljubavnih odnosa. Možda ćete osjećati kako neki odnosi nemaju smisla, ali nemojte odustajati jer će djelovanje Venere brzo probuditi strasti.

Ljeto će za ovnove biti puno ljubavnih uspona i padova, ali ćete napokon shvatiti što točno želite pružiti sebi, a što drugima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju