Na Weekend Media Festivalu, najvećem okupljanju medijske i komunikacijske industrije u regiji, već jedanaest godina zaredom posjetitelji u staru Tvornicu duhana Rovinj stižu sigurni u jedno – slijede četiri dana fenomenalne zabave i pozitivnih emocija u obilnim količinama.

 Ova godina ni po čemu nije zaostala. Dapače, tisućama gostiju iz brojnih zemalja regije i Europe ovog rujna u Rovinju na raspolaganju su bila i dva zanimljiva noviteta – karaoke i stand-up komedija, a obje aktivnosti odvijale su se – u automobilu! Goste je na samom ulasku u Tvornicu čekala nova Ford Fiesta u koju su mogli sjesti, raskomotiti se, opustiti i potom na tablet uređaju izabrati pjesmu i pokazati svoje karaoke vještine. Najbolju izvedbu Ford je nagradio vikendom s Ford Fiestom, a publiku je vrlo vješto animirao poznati hrvatski komičar Aleks Curać Šarić.

PR PR

Aleks je bio glavni moderator i drugog događanja koje se odvijalo u Ford EcoSportu gdje je bilo potrebno prijaviti se, sjesti u auto te pustiti da vas Aleks nasmije do suza. Vikend s EcoSportom osvojili su najveći pozitivci, oni koji su se smijali najviše i najglasnije.

Osim karaokama i stand-up komedijom, suradnja Forda i Weekend Media Festivala ove godine rezultirala s još jednom vrlo praktičnom uslugom. Sve brige o prijevozu i parkingu bile su riješene jer je tijekom sva 4 dana bilo omogućeno korištenje Uber aplikacije nakon čega je na željenu lokaciju stizala jedna od mnogobrojnih Ford Fiesta u gradu.

Sve aktivnosti Forda u Hrvatskoj možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook i Instagram stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju