Ako ste zaljubljenica u interijere i uživate u fotografijama lijepo uređenih domova, onda ste na nekoj od njih vjerojatno naletjeli na pampas.

Galerija +0 I hrvatske zaljubljenice u interijer domove ukrašavaju pampasom

Ova ukrasna trava jednostavna je, a jako efektna i sve popularnija dekoracija koju krase duga stabljika i raskošni, neobični listovi.

Posađen vani, pampas je trava koja može narasti i do tri metra. Kada se osuši, pampas se koristi u cvjetnim aranžmanima i kao ukras u domovima. Suhi pampas je dekoracija koja se može koristiti u apsolutno svim prostorijama, od dnevne sobe do kupaonice, a u svakoj od njih izgleda istovremeno jednostavno i čarobno.

Slika nije dostupna Stvorena za "antitalente": Otporna biljka koja traži malo vode i sjajno podnosi zimu

Amarilis Čarobni amarilis cvijet je koji može iznova cvasti 75 puta

Ljubitelji pampasa su i stručnjaci za interijere, a njegov veliki plus je činjenica da dolazi u više boja. Neutralan može funkcionirati u svakom okruženju, a vi sami možete ga prilagoditi boho, glam, industrijskom, rustikalnom ili bilo kojem drugom stilu uređenja.

I mnoge hrvatske zaljubljenice u interijer koriste pampas kao ukras u svojim domovima, a posljednju tezu o tome da ga sami možete prilagoditi svom stilu potvrdila je Zagrepčanka Anamarija Udovičić Pavlinović, koja stoji iza instagram profila aestheticmagnetic. Ona je pampase u svom domu obojala u plave i roze nijanse i tako ih prilagodila bojama u svom stanu, a kada zavirite u njezin dom shvatit ćete da je točna i tvrdnja kako pampas izgleda sjajno u svakoj prostoriji.

Najbolji dio je taj da pampas postaje vizualno privlačan ukras u domu bez previše truda. Dovoljno je nekoliko stabljika staviti u vazu i odabrati im lokaciju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju