Iza nas je prva večer glazbenog festivala Ultra Europe koji se već tradicionalno održava u Splitu. Raspoloženi partijaneri iz cijeloga svijeta skupili su se u gradu pod Marjanom kako bi na velikoj pozornici pratili najveća imena elektronske glazbe.

Galerija Par s Ultre u liturgijskoj odjeći Par s Ultre u liturgijskoj odjeći Modna izdanja s Ultre +6 Modna izdanja s Ultre

Vrela atmosfera mogla se vidjeti i na fotografijama, a već na prvi pogled bismo mogli zaključiti da je party moda današnjice oskudnija nego ikada.

Kupaći kostimi, prozirni i mrežasti komadi, bezvremenske hlačice od trapera u kombinaciji s ljetnim topovima – samo su neki od primjera modnih izdanja s jučerašnjeg partyja elektronske glazbe.

Zabavna okupljanja poput ovoga, uvijek iznjedre najoriginalnija izdanja o kojima će se pričati barem do sljedećeg ljeta. Među njima se posebno istaknuo simpatični par u kontroverznom modnom izdanju kojega čini liturgijska odjeća. 

Modna izdanja s Ultre Modna izdanja s Ultre (Foto: Cropix)

Djevojka i mladić pozirali su fotografu prekriženih ruku. Ona je odjenula haljinu časne sestre, a izdanje je nadopunila krunicom oko vrata i pokrivalom za glavu.

Njezin je supartijaner odjenuo liturgijsko ruho kakvo nose svećenici, a zajedno su izgledali i više nego efektno.

Što se nosilo na zagrebačkoj špici prije desetak godina? Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 1 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 2 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 3 +11 Ljetna street style izdanja iz 2015. godine - 4

Zavirite u galeriju na početku teksta i pogledajte još neka kreativna izdanja s prve večeri Ultre.

Par s Ultre u liturgijskoj odjeći Par s Ultre u liturgijskoj odjeći (Foto: Josko Supic/Cropix)

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju