Svaka nova verzija boba vrlo brzo dobije svoje obožavateljice, a jedna koja je popularna već godinama je takozvani francuski bob. On je u međuvremenu dobio i svoju izmijenjenu verziju koja ime nosi po glavnom francuskom gradu, a za koju stručnjaci za kosu vjeruju da će biti ljetni hit.

Kako izgleda taj pariški bob?

On je ažurirana verzija francuskog boba, frizure koja ima svoje mjesto među omiljenim klasicima u svijetu kose.

Francuski bob karakteriziraju dužina kose do usana i prepoznatljivi puni rubovi sa šiškama koje prekrivaju obrve. Pariški bob je pak opuštenija, manje stroga izvedba ove frizure. Kosa je nešto duža, a šiške tanje i mogu se maknuti na stranu, poput šiški-zavjesa što ovu frizuru čini još svestranijom.

Prema mišljenju stučnjaka za kosu, ova izrasla verzija francuskog boba savršen je odabir za ljetne mjesece. Održavanje je lako, a kosa posebno dobro izgleda osušena na svježen zraku i zataknuta iza uha.

Slika nije dostupna 15 slavnih žena zbog kojih ćete poželjeti obojiti kosu u crveno

Za koga je ova frizura sjajan odabir? Pa za sve one kojima je francuski bob postao prekratak kao i za one koji žele kratku, ali ne previše kratku frizuru. Kada je u pitanju stiliziranje, jedna od opcija je polupodignuta kosa koja je omiljeni odabir kada u toplijem dijelu godine želimo što više osloboditi lice.

Slika nije dostupna Šest verzija boba koje će se posebno svidjeti ženama s gustom kosom

Ako vam se pariški bob čini kao frizura s kojom biste mogli uštetati u najtopliji dio godine, u nastavku pogledajte kako izgleda u praksi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju