Pariški stil, bilo da je riječ o modi, uređenju interijera ili nečem trećem, nadahnjuje cijeli svijet i mnogima je upravo francuska metropola sinonim za vrhunski stil bez premca. Parižani se ne boje drugačijeg, eklektičnog i malo pomaknutog, a upravo te riječi najbolje opisuju stan u Parizu čija nas je kuhinja naročito oduševila.

Galerija Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 3 Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 7 Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 5 +9 Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama i zidom

Ova kuhinja pravo je osvježenje i pojam za francuski šik koji ima brojne poklonike. Zanimljivoj nijansi tamno plave boje same kuhinje dodane su ružičaste police, a i zid je u ružičastoj boji. Radna površina je pak suptilne nijanse koraljne boje, a sve skupa izgleda vrlo šarmantno i veselo. Nisu bili dosta ružičasti zidovi pa je u kuhinju stavljen i niski ormarić u istoj boji.

Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 12 Spavaća soba u neutralnim pastelnima tonovima, savršenima za mjesto odmora i sna (Foto: Living4media)

Boja i šarenila ne nedostaje ni u hodniku gdje se nasuprot crnog zida nalazi uokvirena ploča ukrašena brokatom. Dnevni boravak s prozorima od poda do stropa čini se kao vrlo ugodno mjesto puno života, kao uostalom i čitav stan. Odete li pak u spavaću sobu ondje ćete primijetiti ipak smireniji ugođaj i uređenje u neutralnim pastelnima tonovima, savršenima za mjesto odmora i sna.

Karmela iz Bjelovara otkrila je trik s kojim njezina 30 godina stara kuhinja izgleda kao nova Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 6 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 1 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 5 +3 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 3

Poput profesionalaca: Par iz Osijeka preuredio je staru drvenu komodu i ona sada krasi kupaonicu Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 4 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 5 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 +2 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 2

Sada ćemo opet malo maštati o posjetu Parizu i uživanju u svim ljepotama tog veličanstvenog grada, a ovaj čudesan stan svakako je jedna od pariških divota.

Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 5 Ružičaste police savršeno pašu uz zanimljivu nijansu tamno plave boje same kuhinje (Foto: Living4media)

Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 10 Dnevni boravak čini se kao vrlo ugodno mjesto puno života (Foto: Living4media)

Pariški stan s genijalnom kuhinjom s ružičastim policama - 8 Šarmantno uređen interijer pariškog stana (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju