U tijeku je Pariški tjedan mode, na kojem se predstavljaju nove kolekcije poznatih dizajnera za jesen/zimu 2023./2024. godine. Parižanke se uvijek lijepo odijevaju, a posebice u vrijeme sličnih modnih manifestacija, o čemu svjedoče i fotografije snimljene ovih dana na ulicama glavnoga grada Francuske.

Galerija Parižanke biraju kožnati kaput, a Milanežanke kožnatu košulju Maksi haljine na pariški i milanski način Kad su modni dodaci u pitanju, Parižanke prednost daju klasici, a Milanežanke vole katkad eksperimentirati +3 Neodoljivi traper na pariški i milanski način

Parižanke su spremne uložiti novac u jedan kvalitetan komad odjeće, obuće ili nekog drugog modnog komada te ga nositi opet i iznova. Sklonije su svevremenskim komadima koji nikad ne izlaze iz mode nego trendovskim modelima.

Uvijek se trude nositi dobro krojenu odjeću koja laska njihovoj figuri bez obzira na to koju konfekcijsku veličinu nose.

Kvalitetni materijali, dobri krojevi i postojani komadi visoko su na listi imperativa i damama u drugoj poznatoj europskoj modnoj metropoli – Milanu.

Kad su modni dodaci u pitanju, Parižanke prednost daju klasici, a Milanežanke vole katkad eksperimentirati Kad su modni dodaci u pitanju, Parižanke prednost daju klasici, a Milanežanke vole katkad eksperimentirati (Foto: Profimedia)

Milanežanke vole kvalitetnu odjeću, znaju u čemu dobro izgledaju i takve komade biraju. Ne libe se nositi niti statement komade u jarkim bojama, s odvažnim uzorkom ili od osebujnih tkanina koje privlače pažnju.

Hulahopke dame iz centra Zagreba savršen su par crnoj mini suknji Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje - 3 Zagrebačko street style izdanje - 4 +0 Zagrebačko street style izdanje

Opako dobre štikle koje ni kiša nije spriječila da osvoje zagrebačku špicu Street style kombinacije u Zagrebu - 7 Street style kombinacije u Zagrebu - 8 Street style kombinacije u Zagrebu - 5 +5 Street style kombinacije u Zagrebu - 4

Tko se bolje oblači? Parižanke ili Milanežanke?

Zavirite u našu fotogaleriju, pronađite svoje favorite, a potom dajte glas u našoj anketi.

Tko se bolje oblači?

glasova:

I Parižanke i Milanežanke vole nositi jarke boje I Parižanke i Milanežanke vole nositi jarke boje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju