Kolokvijalno ih nazivamo lažnim haljinama, ali dame vjerne haljinama reći će kako im kombinezoni nikad ne mogu biti konkurencija.

Galerija

Ovaj odjevni komad trebao bi nam ponuditi udobnost haljine i praktičnost hlača u jednom. Međutim, ako odaberemo krivi model kombinezona koji ne pristaje našoj figuri, nećemo dobiti ništa od navedenog.

Dobar primjer za to je i kombinezon u kojem se Kelly Brook uputila na posao. Fotografi su snimili je snimili ispred radijske postaje Heart London na kojoj radi kao voditeljica.

Sjajno raspoložena i nasmijana od uha do uha, Kelly je na posao stigla u kombinezonu popularnog britanskog brenda Topshop kojeg je spojila s crnim "mule" natikačama i torbicom u istoj boji.

Kelly Brook u kombinezonu brenda Topshop
Kelly Brook u kombinezonu brenda Topshop (Foto: Profimedia)

Izgleda da je odabrani model bio premalen u gornjem dijelu pa došlo do zatezanja materijala zbog kojeg kombinezon nije izgledao nimalo laskavo na području prepona. Nema tog modela hlača koji bi mogao stvoriti ovakav efekt, a definitivno ni modela haljine.

Kombinezon brenda Topshop, 334 kune
Kombinezon brenda Topshop, 334 kune (Foto: Topshop)

Prilikom kupovine kombinezona obratite pažnju na kroj koji najbolje pristaje vašem obliku tijela, ali i visini. Donji i gornji dio kombinezona često je u nesrazmjeru pa nogavice mogu biti vrlo dugačke, a gornji dio prekratak i preuzak što naposljetku dovodi do lošeg vizualnog dojma.

Kombinezon brenda Topshop, 334 kune
Kombinezon brenda Topshop, 334 kune (Foto: Profimedia)