Penélope Cruz bila je glavna zvijezda crvenog tepiha na premijeri filma "Pain & Glory", u kojem 44-godišnja glumica glumi s Antoniom Banderasom.

Galerija Penelope Cruz na premijeri filma \'Pain & Glory\' u Madridu - 6 Penelope Cruz na premijeri filma \'Pain & Glory\' u Madridu - 1 Penelope Cruz na premijeri filma \'Pain & Glory\' u Madridu - 5 +4 Chanelovu haljinu Penelope Cruz kombinirala je uz srebrnu torbicu  

Za svečanu premijeru održanu u Madridu Penélope Cruz izabrala je bijelu toaletu s potpisom modne kuće Chanel. Haljina slojevito raskošnog donjeg dijela te gornjeg dijela ukrašenog svjetlucavim kristalićima lako može proći i kao vjenčanica, a modni znalci upravo i "upozoravaju" na to da je bijela haljina jedan od najriskantnijih izbora za crveni tepih baš zato jer vrlo lako može podsjećati na vjenčanicu.

Penelope Cruz Penelope Cruz: Haljina zbog koje nitko nije ni pogledao Javiera Bardema

Penelope Cruz u kožnatim hlačama i vrtoglavim potpeticama - 4 Za crveni tepih i odlazak na kavu: Dupli trik Penelope Cruz za duže i vitkije noge

Glamuroznu kreaciju Penélope je kombinirala uz srebrne sandale i srebrnu pismo-torbicu. Od modnih dodataka lijepa glumica nosila je još svjetlucave naušnice i prsten dok je nokte uljepšala žarkocrvenim lakom.

Penelope Cruz na premijeri filma \'Pain & Glory\' u Madridu - 5 Penelope Cruz u Chanelovoj haljini na premijeri filma 'Pain & Glory' u Madridu (Foto: Getty Images)

Radnja filma "Pain & Glory" redatelja Pedra Almodovara zbiva se oko filmskog redatelja (Antonio Banderas) čiji se život raspada te se on prisjeća vlastitih izbora i odluka koje je donosio tijekom života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju