U New Yorku se sinoć održala 33. dodjela nezavisnih filmskih nagrada Gotham, koja je okupila brojne svjetske zvijezde iz filmske industrije.

Galerija Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham +2 Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham

Slavne žene privlačile su pažnju pomno odabranim odjevnim kombinacijama, a među njima se posebno istaknula glumica Penélope Cruz, koja je nominirana za najbolju sporednu ulogu u filmu Ferrari.

Slavna glumica od 2018. je ambasadorica luksuzne modne kuće Chanel pa je i za ovaj događaj odabrala haljinu s potpisom te francuske kuće. Haljina iz kolekcije za zimu 2023./2024. prelijepoj je glumici stajala kao salivena i naglasila je siluetu.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Bijela maksi haljina iz Chanelove kolekcije za zimu 2023./2024. (Foto: Profimedia)

Istovremeno zavodljiva i nježna, bijela maksi haljina efektna je zbog dugih rukava s pasicom te elegantnog ovratnika koji ju je učinio još profinjenijom, posebno jer ga je ukrasila srebrnom ogrlicom. 

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham (Foto: Profimedia)

Bijelu obično biramo u toplijim mjesecima u godini pa je Penelope ovom kombinacijom potaknula nostalgiju za ljetom i pokazala da je ova boja nepogrešiv odabir za svako godišnje doba.

Detalji uvijek čine razliku, a Penelope je svoju najnoviju kombinaciju zaokružila decentnim srebrnim nakitom, od kojega su se posebno istaknule naušnice te ogrlica. Poznata crnka nedavno je promijenila boju kose pa je za ovu priliku kosu jednostavno raspustila kako bi naglasila medene pramenove.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham (Foto: Profimedia)

Penelope Cruz: Platforme koje vole i glamuroznu haljinu i obične traperice Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 7 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 8 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 4 +6 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 5

Penelope Cruz: Čipkasti kombinezon kojem dugačka suknja daje dozu dramatičnosti Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 6 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 1 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 2 +3 Penelope Cruz u čipkastom kombinezonu na Tjednu mode u Parizu - 7

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju