Kao jedna od najvećih večeri u glumačkoj industriji, Screen Actors Guild Awards, skraćeno SAG, uvijek je događaj na kojemu se zvijezde posebno potrude oko dojma koji će ostaviti, a jedna od najdojmljivijih sinoć svakako je bila Penélope Cruz.

Galerija Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024. Penélope Cruz na SAG Awards 2024. Penélope Cruz na SAG Awards 2024. +1 Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024.

U predivnoj lepršavoj tamnoplavoj haljini glumica je dobro raspoložena pozirala fotografima.

Chanelova haljina bez naramenica imala je male srebrne detalje duž ruba prozirnog materijala koji joj je padao oko prsa i ramena. Sjajni materijal pripijenog kroja pokrivao joj je gornji dio tijela, a ispod se širila tamna suknja koja je opušteno padala oko njezinih nogu, točno onako kako bi i trebalo kod haljina koje prizivaju slobodu pokreta tipičnu za Španjolsku.

Penélope Cruz u Chanelu Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024. (Foto: Afp)

Cruz je zaokružila izgled s nekoliko prstenova optočenih dijamantima i dijamantnim naušnicama koje su isticale njezinu hit frizuru – neodoljivi bob.

Glumica je bila jedna od nominiranih na ovogodišnjoj ceremoniji – za svoju ulogu u filmu Ferrari u kategoriji ženske glumačke izvedbe u sporednoj ulozi.

Biografski film iz 2023. koji je režirao Michael Mann istražuje mali dio života automobilskog poduzetnika Enza Ferrarija sredinom 1950-ih, a Penélope u filmu tumači Ferrarijevu suprugu Lauru. Nagradu ipak nije osvojila – otišla je u ruke Danielle Brooks za The Colour Purple.

Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024. Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024. (Foto: Afp)

Penélope Cruz u haljini s 367 tisuća ručno vezenih šljokica prizvala proljeće Posebno se istaknula glumičina nova frizura Penélope Cruz na dodjeli nagrada Goya Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji +2 Penélope Cruz i Pedro Almodóvar na dodjeli nagrada Goya

Penelope Cruz: Platforme koje vole i glamuroznu haljinu i obične traperice Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 7 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 8 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 4 +6 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju