Ruke se nikada ne nalaze visoko na ljestvicama dijelova tijela koje muškarci prvo primijete na ženi. No to ne znači da ih ne proučavaju kada ih vide prvi put.

Ženske ruke otkrivaju brojne tajne, pa ne čudi što neki muškarci promatraju ove dijelove tijela kako bi otkrili važne informacije. Evo za čim najviše tragaju…

1. Ima li dama nakit na rukama?

Vjerovali ili ne, muškarci u prvom susretu sa ženom primjećuju njezin nakit, točnije ima li vjenčani prsten na ruci. Burma na prstu neke će muškarce spriječiti da nastave koketirati s damom, dok će drugima tek onda postati izazov.

Uz vjenčani prsten promatrat će ima li još kakvih drugih komada nakita, ali i od čega su napravljeni kako bi procijenili njezino imovinsko stanje te pokušali proniknuti u karakter osobe.

2. Koliko je snaga ženina stiska?

Ne samo da žene procjenjuju snagu muškarčeva stiska, već to čini i jači spol kada su dame u pitanju. Muškarci ne očekuju od žena prečvrst stisak, ali isto tako ne preferiraju “mlitavo” rukovanje jer ono upućuje na osobu koja je lijena, nezainteresirana i bez ciljeva u životu.

3. Jesu li njezine ruke ženstvene?

Muškarce privlače ženstvene ruke s tankim i elegantno oblikovanim prstima. U trenutku kada se muškarcu i ženi prvi put dotaknu dlanovi on će potajno procjenjivati veličinu i ženstvenost njezinih ruku, odnosno ima li ona manje ruke od njega.

4. Kako izgledaju nokti na ženinim rukama?
Muškarac će skrenuti pozornost na ženine nokte samo ako primjeti da izgledaju drukčije od onog što je za njega uobičajeno. Primjerice, primijetit će umjetne i duge nokte ukrašene raskošnim aplikacijama, nokte obojane jarkom bojom ili pak neuredne nokte koji su izgrizeni. Svaka od tih situacija dat će mu dodatne informacije o ženi s kojom se upravo upoznao.

5. Koliko žena ima godina?

Ženski vrat i ruke nikad ne lažu o godinama. Muškarci će se upravo zato osvrnuti na potonji dio tijela, elasticitet i vlažnost kože kako bi procijenili koliko dama ima godina, ali i koliko truda ulaže u brigu o sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju