Kada ne znamo što odjenuti, vrlo često je najbolja i najjednostavnija opcija dobra haljina. Kada nam se ne da kombinirati suknje, hlače, majice, bluze...haljina riješi problem u najkraćem roku.

Galerija Među popularnim uzorcima ovu jesen bit će i karirani Pull & Bear, 229,90 Reserved, 199,90 kn +2 Mango, 799,90 kn

Haljine midi dužine posebno se ističu kao komad koji je idealan za odlazak na posao, ali i svaku drugu prigodu. U njima možemo biti od jutra do mraka i uklopit će se u svaku obavezu koju imamo, a nakon ljeta tijekom kojih smo midi haljine kombinirali sa sandalama i natikačama, stigla je jesen u kojoj će savršeno izgledati uz tenisice ili gležnjače, one ravne i one s potpeticom.

Ovu jesen istaknut će se pet različitih modela haljina midi dužine koje će u svakodnevnim kombinacijama biti jednako popularne kao i traperice.

Baloner u jarkoj boji može podignuti cijelu kombinaciju Od 133 kune: 10 modela jesenskih balonera koji će podići svaku kombinaciju

Crne jakne iz novih kolekcija - 12 15 crnih jakni iz novih kolekcija koje jednako vole i štikle i tenisice

1. Tamne haljine s cvjetnim uzorokom

Svi znamo da cvjetni uzorak više nije rezerviran samo za toplija godišnja doba. Nosimo ga tijekom cijele godine, a ništa drugačije neće biti ni u nadolazećem razdoblju. Jedina razlika između ljeta i jeseni bit će ta da će haljine cvjetnog uzorka biti u tamnijim nijansama.

Pull & Bear, 229,90 Pull & Bear, 229,90 (Foto: Pull & Bear)

2. Pletene tuba-haljine

Veliki hit u nadolazećem razdoblju bit će i rebraste pletene haljine tuba-kroja koje istovremeno prate liniju tijela, ali su i jako udobne i lako ih je kombinirati. Osim kao dio dnevnih kombinacija, mogu biti odličan izbor za večernja druženja s prijateljicama.

Reserved, 199,90 kn Reserved, 199,90 kn (Foto: Reserved)

3. Karirane haljine

Karirani uzorak ostaje u trendu i za nadolazeće razdoblje, a njegov veliki plus je činjenica da odlično izgledam na haljinama raznih krojeva.

Mango, 799,90 kn Mango, 799,90 kn (Foto: Mango)

4. Haljine s puf rukavima

Možda najodvažniji među ovih pet trendova je ovaj koji uključuje haljine s puf rukavima. Prednost ovih haljina je ta što ćete se zahvaljujući puf detaljima istaknuti u gomili, a istovremeno ćete uživati u udobnosti vaše odjevne kombinacije.

H&M, 49,99 eura (370,41 kn) H&M, 49,99 eura (370,41 kn) (Foto: H&M)

5. Haljine u "baby" plavoj boji

U nadolazećem razdoblju istaknut će se jedna za jesen pomalo neočekivana boja, svijetlo plava. Haljina u ovoj nijansi idealan je način da u vašoj tamnijoj jesensko/zimskoj garderobi zadržite dašak vedrine.

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Zara)

Pogledajte i preslatku haljinu od 167 kuna nosivu u gotovo svim prigodama:

Od S do XL veličine: Preslatka haljina od 167 kuna nosiva u gotovo svim prigodama Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 1 Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 2 +2 Haljina s Amazona koju žene nose u svim prigodama - 3


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju