Iako su često mladenke te koje preuzimaju velik dio brige oko organizacije vjenčanja jer je to dan o kojem sanjaju od malih nogu i žele da svaki detalja bude savršen, postoje brojni načini na koji se i mladoženje mogu uključiti u planiranje.

Tu su one očekivane stavke poput kupnje odijela, zajedničke odluke o pjesmi za prvi ples i pomoći pri odlučivanju o brojnim drugim stvarima, a kada je u pitanju vjenčanje - ima ih.

No, mladoženje su tu i da budu potpora svojih budućim suprugama u razdoblju uoči vjenčanja koje zna biti itekako stresno. Naravno, vrijedi i obrnuto, ali ovaj put izvojili smo pet stvari koje mladoženja može napraviti prije vjenčanja za svoju voljenu. Radi se o malim, a opet velikim gestama koje će joj puno značiti, često i puno više od sudjelovanja u nekakvim konkretnim planiranjima i odabirima.

1. Davati joj do znanja koliko je voli

Ne trebaju to biti samo riječi. Svaki znak pažnje kojim će muškarac ženi pokazati koliko je voli u jednom ovako intenzivnom razdoblju puno će joj značiti.

Slika nije dostupna Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

Osim što će voljeti čuti te dvije čarobne riječi, razveselit će ju i papirić s porukom, jedno volim te napisano i ostavljeno ispod magneta na hladnjaku. Ovo je vrijeme za romantiku pa čak i u pretjeranim količinama, a svako to neočekivano volim te otjerati će malo stresa.

2. Biti joj podrška u trenucima raspada

Jedna od najvećih uloga mladoženje je da podržava svoju voljenu svim srcem, bez obzira koliko puta tijekom priprema će se ona "raspasti":

Bilo da postoje dileme oko odabira cvijeća, kolača, dekoracija... sve će biti lakše ako uz nju bude partner koji će biti tu za razgovor ili rame za plakanje - jer i toga može biti.

Odabir vjenčane kume važna je odluka Pet stvari na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu

3. Poklon

Sitnica ili nešto malo veće poput nakita - bilo kakav poklon uoči vjenčanja bit će lijep znak pažnje.

Još jednom ćemo napomenuti da to ne treba biti ništa raskošno ili skupo. Međutim, nešto promišljeno poput lijepog pisma uz čašu šampanjca učinit će poseban dan još posebnijim. Bitno je samo da se sve dogodi u pravom trenutku.

4. Pobrinuti se za sebe

Mladenke su te koje uglavnom vole pažljivo birati svaki detalj za dan vjenčanja. U tim trenucima, naravno, bitna im je podrška, pa i mišljenje mladoženje koje treba biti konkretnije od "svejedno mi je". A onda uoči vjenčanja, mladenki će puno značiti ako mladoženja na sebe preuzme brigu oko stvari koje se tiču njega, od odijela pa do svega drugoga što je njegov "zadatak".

Slika nije dostupna "Ona planira odjenuti haljinu sa svojeg vjenčanja na mojoj svadbi, imam li pravo biti ljuta?"

5. Zavođenje

Seks tjera stres, a posebno dobar bit će u danima uoči vjenčanja kad sve ono što ste isplanirali dođe u finalnu fazu. Zato nemojte zaboravite na trenutke opuštanja u krevetu. Isplatit će se.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju