Dimitri Weber, osnivača brenda Goldfield & Banks, bio je gost mirisnog druženja u Top niche parfumeriji u Zagrebu.

Galerija Mirisno druženje u Top niche parfumeriji - 5 Mirisno druženje u Top niche parfumeriji - 6 Mirisno druženje u Top niche parfumeriji - 4 +1 Mirisno druženje u Top niche parfumeriji - 3

Goldfield & Banks pioniri su u parfemskoj industriji. Radi se o prvom premium parfemskom brendu proizvedenom u Australiji koji je zasnovan na francuskoj parfemskoj metodologiji.

Svaka parfmeska kreacija pomno je osmišljena u suradnji s francuskim parfimerom pete generacije iz Grassea koji živi i stvara u Melbourneu.

Inače, Goldfield & Banks prikupili su najkvalitetnije sirovine iz cijelog svijeta, njih oko pet tisuća, i spojili ih s čistim prirodnim esencijama raznovrsnih i jedinstvenih sjemenki, drveća, cvijeća, lišajeva, smola, lišća i plodova australskog kontinenta.

Parfem Parfemi za mladenke: 10 mirisa stvorenih za najromantičniji dan za pamćenje

Parfem Tjeraju sivilo: Deset parfema koji će uljepšati i najtmurniji dan

Svaki miris ove kuće vezan je uz određeni australski lokalitet , a kompozicije se razvijaju prateći sunce na obzoru kao svitanje (vrh), zenit (srce) i zalaz sunca (baza).

Ljubiteljica je brenda i parfema "Southern Bloom" i glumica Nicole Kidman. Radi se o cvjetnom mirisu koji odaje priznanje rijetkom i očaravajućem mirisnom cvijetu boroniji, koji cvjeta u rujnu, za vrijeme australskog proljeća.

PREDSTAVLJEN NAJNOVIJI MIRIS

Na mirisnom druženju u zagrebačkoj parfumeriji Dimitri Weber predstavio je i najnoviji miris kuće, Velvet Splendour, orijentalno začinski miris, čiji su glavni sastojci mimoza, opoponaks, kožnati akord, vetiver, tonka i mandarina.

U Top niche parfumeriji na zagrebačkom Tgu bana Jelačića možete pronaći cjelokupnu kolekciju mirisa Goldfield &Banks - Blue Cypress, Desert Rosewood, Pacific Rock Moss, White Sandalwood, Wood Infusion te Southern Bloom.

Svi dolaze u pakiranju od 100 ml i cijena im je 1095 kuna. Samo je Souhern Bloom zbog specifičnih sastojaka nešto skuplji i košta 1245 kuna.

Mirisno druženje u Top niche parfumeriji - 4 Predstavljen je najnoviji miris kuće, Velvet Splendour (Foto: Top niche parfumerija)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju