Nema sumnje da su tajice jedan od najudobnijih odjevnih komada. Potvrdit će to mnoge žene koje ih jednostavno obožavaju nositi. Zahvaljujući tome što su napravljene od rastezljivih materijala tajice su maksimalno udobne i, za razliku od hlača, nigdje ne stišću, pa su zato nezamjenjiv gost ormara.

Galerija Petra Ecclestone I Petri Ecclestone sviđaju se bicke Petra Ecclestone +3 Petra Ecclestone

Iz odjevnog komada rezerviranog za sportske prigode pretvorile su se u komad odjeće koji nosimo ispod haljina i suknji, ali i samostalno umjesto hlača u drugim dnevnim prigodama.

Obično se radi o klasičnim dugačkim tajicama, ali ove proljetno-ljetne sezone u street style kombinacijama mogli bismo vidjeti i kratke modele.

Naime, kolekcijama modnih kuća za proljeće/ljeto 2019. godine zavladale su popularno zvane "bicke", kratak model koji je naziv dobio po sportskim biciklističkim tajicama. I dok ih neki odobravaju te prihvaćaju s oduševljenjem ovaj novi trend, "bicke" su dobile i puno kritičara koji smatraju da ipak nisu stvorene za nošenje u klasičnim dnevnim prigodama, nego isključivo sportskim.

Bicke modne kuće Fendi iz kolekcije za proljeće/ljeto 2019. Veliki trend: "Nove" tajice zbog kojih se preispituju sva pravila o nošenju ovog komada

Žene vole nositi tajice "Nikad više neću kupiti neke druge": Hit tajice koje žene vole jer prikrivaju nesavršenosti

Međutim, sigurni smo da će ih mnoge trendseterice isprobati ovo ljeto bez obzira na kritike jer svaki novi trend nađe svoje poklonike, pogotovo kada su u pitanju obožavane tajice.

I Petri Ecclestone sviđaju se bicke Petra u bickama (Foto: Profimedia)

Brojne pooznate dame već su ih uvrstile u svoju garderobu, a izgleda da su se svidjele i Petri Ecclestone. Ona ih je nosila prilikom odlaska u šoping, a kombinirala ih je s jednostavnom žuto-sivom majicom, sivom "hudicom" s patentnim zatvaračem i crnim natikačama ukrašenim krznom.

Namjeravate li nositi bicke?

glasova:

U galeriji pogledajte kakve još modele tajica voli nositi Petra Ecclestone.

Gigi Hadidi u bickama I Gigi Hadid nosi bicke (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju