Brand Philip B. predstavlja Weightless volumizing Insta-thick, novi proizvod za gustu kosu i savršeno oblikovanje koje ćete postići istog trenutka kad nanesete sprej.

Radi se o spreju za volumen, gustu kosu i završno oblikovanje koji trenutačno daje punoću, lifting i pokret svim tipovima kose.

Sa svježim i opuštajućim mirisom magnolije, ovaj inovativni sprej za gustoću kose u nekoliko sekundi joj pruža puni i gipki izgled kao da je fenirana u salonu. Polimeri laki kao pero popunjavaju vlasi i upijaju ulje pri korijenu, za bujni volumen koji traje cijeli dan.

Sve to zbog pomno odabranih sastojaka – pantenola, ekstrakta aloje i cvjetova magnolije.

Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljni sastojci koje upotrebljavamo nabavljeni su iz pouzdanih izvora i cijela se ambalaža može reciklirati.

Kako se upotrebljava?

Snažno protresite, dok ne čujete zveckanje kuglica unutar bočice. Sprej držite 15 do 20 centimetara dalje od korijena kose i izdašno ga raspršite.

Ovaj super proizvod možete pronaći u Parfumeriji Lana, Ilica 25 i Frizerskom salonu Glamour, Medvedgradska 39 u Zagrebu, Parfumeriji Lana, Kralja Tomislava 5 u Splitu te Amber Niche, Đure Šporera 5a u Rijeci.

Kratka kosa Ideje koje bi vam se mogle svidjeti: Pet frizura koje će obilježiti jesen pred nama

Philip B. za gustu kosu Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju