Bliži se Uskrs. Ove godine sigurno će biti drugačiji nego što smo navikli, ali to ne znači da se trebamo odreći ukrašavanja našeg doma, pokojeg kolača ili finog ručka.

Galerija

U cijeloj ovoj situaciji dobro je to što imamo više slobodnog vremena pa je ovo godina u kojoj napokon možete ostvariti sve one ideje koje ste imali prethodnih godina, ali jednostavno niste stizali zbog obveza.

Osim toga, ukrašavanje doma za Uskrs idealna je prilika za druženje s ukućanima. Ako imate djecu, i njih uključite u sve aktivnosti.

Jedan od nezaobilaznih simbola Uskrsa su pisanice, a upravo njihovo ukrašavanje bit će odlična razonoda i za male i za velike.

Ideja je mnogo, a ovaj put izdvojit ćemo jednostavan i brz način ukrašavanja iza kojeg stoji Katarina, vlasnica Instagram profila __madnessofcreativity.

Za pisanice poput njezinih trebate samo svilenu trakicu, lak za nokte u istoj boji i ljepilo kojim ćete pričvrstiti mašnicu.

Postupak je vrlo jednostavan i brz.

- Od trakice izradite mašnicu i ljepilom je pričvrstite na vrh jaja.

- Lakom za nokte u boji trakice jaju iscrtajte oči spavalice i usne.

I to je to.

Katarina je koristila plastična jaja, a vi možete koristiti i ispuhana ili tvrdo kuhana jaja. Rezultat će u svakom slučaju biti neodoljiva ekipa u vašoj uskrsnoj košarici.

Pisanice ukrašene mašnicom - 1
Pisanice ukrašene mašnicom - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju