Bliži se Uskrs. Ove godine sigurno će biti drugačiji nego što smo navikli, ali to ne znači da se trebamo odreći ukrašavanja našeg doma, pokojeg kolača ili finog ručka.

Galerija Pisanice ukrašene mašnicom - 2 Pisanice ukrašene mašnicom - 3 Pisanice ukrašene mašnicom - 4 +0 Pisanice ukrašene mašnicom - 1

U cijeloj ovoj situaciji dobro je to što imamo više slobodnog vremena pa je ovo godina u kojoj napokon možete ostvariti sve one ideje koje ste imali prethodnih godina, ali jednostavno niste stizali zbog obveza.

Osim toga, ukrašavanje doma za Uskrs idealna je prilika za druženje s ukućanima. Ako imate djecu, i njih uključite u sve aktivnosti.

Jedan od nezaobilaznih simbola Uskrsa su pisanice, a upravo njihovo ukrašavanje bit će odlična razonoda i za male i za velike. Pastelno- zlatna uskrsna jaja na tri načina Tri ideje za ukrašavanje najposebnijih pisanica u košarici Slika nije dostupna Uskrs je pred vratima: Brzo i lako izradite pisanicu u obliku ovčice

Ideja je mnogo, a ovaj put izdvojit ćemo jednostavan i brz način ukrašavanja iza kojeg stoji Katarina, vlasnica Instagram profila __madnessofcreativity.

Za pisanice poput njezinih trebate samo svilenu trakicu, lak za nokte u istoj boji i ljepilo kojim ćete pričvrstiti mašnicu.

Postupak je vrlo jednostavan i brz.

- Od trakice izradite mašnicu i ljepilom je pričvrstite na vrh jaja.

- Lakom za nokte u boji trakice jaju iscrtajte oči spavalice i usne.

I to je to.

Katarina je koristila plastična jaja, a vi možete koristiti i ispuhana ili tvrdo kuhana jaja. Rezultat će u svakom slučaju biti neodoljiva ekipa u vašoj uskrsnoj košarici.

Pisanice ukrašene mašnicom - 1 Pisanice ukrašene mašnicom - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju