Svi volimo pronaći kvalitetan proizvod za njegu kože, a prilikom pronalaska takvih proizvoda vjerojatno i sami čitate recenzije korisnica i proučavate ocjene proizvoda. Dobre ocjene i oduševljene recenzije poticaj su za kupovinu.

Ako ste se pronašli u ovih prvih par rečenica, mogao bi vas zanimati tonik za lice brenda Pixi koji ima prosječnu ocjena 4,9/5 i na stotine oduševljenih komentara.

Osim što ima odličnu ocjenu i žene ga hvale Glow Tonic s 5 posto glikolne kiseline nalazi se među bestselerima na Asosu. Tamo je zaradio spomenutu prosječnu ocjenu 4,9 nakon više od 1800 prikupljenih glasova.

U opisu proizvoda navodi se da se radi o proizvodu koji dubinski čisti pore i uklanja višak masnoće i nečistoće.

Pogodan je za sve tipove kože, a AHA glikolna kiselina je ta zahvaljujući kojoj ovaj tonik utječe na strukturu kože. Tonik stimulira kolagen i liječi hiperpigmentaciju što rezultira blistavim i ujednačenim tenom.

Dio tonika je i protuupalni ekstrakt aloe vere koji umiruje, omekšava i hidratizira kožu.

Na Asosu je tonik trenutno snižen pa umjesto 17 funti pakiranje od 250 mililitara košta 13,60 funti odnosno 15,83 eura.

Pixi Glow Tonic Pixi Glow Tonic (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Više dama u recenzijama je naglasilo da su ovim tonikom toliko zadovoljne da ga koriste već godinama.

Obožavam ovaj proizvod. Koristim ga svako jutro i večer. Moje lice nikad nije izgledalo bolje, jedan je od komentara.

Obožavam ga. Čini moju kožu sjajnom i zdravom. Preporučam ga svima koje poznajem, napisala je još jedna korisnica.

Ovo je najbolji tonik koji sam koristila i uvijek dobivam komplimente na račun kože jer korištenje stvarno pomaže kod mitesera i koži daje prekrasan sjaj, još je jedna oduševljena recenzija.

Kada je u pitanju korištenje tonika, nekoliko kapi kapnite na blazinicu i prijeđite preko očišćenog lica. Ostavite tonik da se upije u kožu, a možete ga koristiti i ujutro i navečer.

Sedam mazalica za tijelo koje mirišu mazno poput parfema Krema za tijelo Afrodita Sun Care jogurt poslije sunčanja, 12,10 eura L'Occitane bademovo koncentrirano mlijeko, 51 euro +4 La PIEL ulje za sunčanje limun/ananas, 14,90 eura

Mogu zamijeniti puder: Sedam toniranih krema s visokim zaštitnim faktorom U toplijem dijelu godine mnogi umjesto pudera koriste tonirane kreme La Roche-Posay Anthelios Age Correct CC krema s pomlađujućim učinkom (SPF 50) Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca (SPF 50+) +4 Missha M Perfect Cover BB krema (SPF 42)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju