U proljeće i ljeto više smo raspoloženi za boje, pa ih i više nosimo u odjevnim kombinacijama. Plava boja može izgledati posebno efektno, pogotovo kada se pogodi prava nijansa, a jednu takvu savršenu nijansu plave pronašli smo u trgovini H&M. Riječ je o suknji s krasnim vezom koja nam je odmah zapela za oko.

Galerija Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 6 Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 3 Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 1 +2 H&M, 34,99 eura

U aktualnoj kolekciji high street brenda H&M svakako se izdvaja i ova plava suknja koja će itekako osvježiti garderobu. Model midi dužine izrađen je od čvršćeg pamuka koji suknji daje lijepi oblik, a ono što se na njoj posebno ističe jest bogati vez i valoviti rub. Suknja nije podstavljena pa otvori na vezu otkrivaju noge, a odlično se kombinira i uz hulahopke.

Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 4 H&M, 34,99 eura (Foto: www2.hm.com)

U struku ima gumu za maksimalnu udobnost nošenja, a dostupna je u veličinama od XS do XXL po cijeni od 34,99 eura. Njezin širi kroj izrazito laska i putenijim i sitnijim figurama te je nosiva u raznim prilikama, od odlaska na posao do svečanih prigoda, poput one kada ste gošća na vjenčanju.

Haljina iz Manga u najljepšoj nijansi ljubičaste tako lijepo naglašava siluetu Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga Ljubičasta haljina iz Manga +4 Ljubičasta haljina iz Manga

Može je se izvrsno kombinirati uz sandale ili cipele s visokom potpeticom, kao i uz jednostavne sandale ravnog potplata, kako je nosi i H&M-ov model.

Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 5 Suknja ima vez koji je čini posebno lijepom (Foto: www2.hm.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju