Bogate, jake nijanse plave boje bile su savršen izbor za uređenje glamuroznog stana s retro štihom koji se nalazi u Varšavi, glavnom gradu Poljske.

Galerija Stan uređen u divnim plavim nijansama - 6 Stan uređen u divnim plavim nijansama - 1 Stan uređen u divnim plavim nijansama - 4 +5 Stan u Varšavi uređen u divnim plavim nijansama

Da bi se stan uredio na način da u njemu prevladava boja koja nije nimalo suptilna i neutralna, to se mora učiniti na vrlo znalački način, kako se ne bi prešla granica dobrog ukusa i kako bi stan zadovoljavao pravila dobre estetike.

A ovaj stan u Varšavi čini nam se kao savršeno uređen prostor za život za ljubitelje upečatljivih nijansi plave boje.

Otvoreni plan stana dozvoljava bogato korištenje plave u uređenju te je prostor dovoljno velik da ga te jake boje ne "pojedu".

I tako prozračan: Preslatki stan u kojem je svaka prostorija mala oaza sreće Preslatki stan u kojem je svaka prostorija mala oaza sreće - 2 Preslatki stan u kojem je svaka prostorija mala oaza sreće - 3 Preslatki stan u kojem je svaka prostorija mala oaza sreće - 9 +6 Preslatki stan u kojem je svaka prostorija mala oaza sreće - 7

Luksuzan stan Cate Blanchett u Sydneyju - 1 A kakav je tek pogled! Impresivni dom Cate Blanchett zapravo su tri spojena stana

Posebno su privlačne tirkizna i petrolej plava kojima su obojani zidovi, a izabran je i namještaj kao i posteljina u tim tonovima. U spavaćoj sobi jedan zid vrlo efektno je prekriven tapetom sa slikom Mona Lise što ovaj plavi raj čini još zanimljivijim životnim prostorom.

Stan uređen u divnim plavim nijansama - 3 I zidovi kupaonice obojani su u divnu, otmjenu nijansu plave boje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju