Na svoj 30. rođendan pjevačica Franka Batelić oduzimala je dah na crvenom tepihu Story Hall of Famea koji se u utorak navečer održao u Američkom paviljonu Zagrebačkom velesajma.

Galerija Franka Batelić blistala je na Story Hall of Fameu Franka Batelić na Story Hall of Fameu - 2 Franka Batelić i Sara Jo na Story Hall of Fameu +1 Franka Batelić na Story Hall of Fameu - 4

Među mnoštvom slavnih osoba koje su i ove godine stigle na gala party, slavljenica je pažnju plijenila plavim izdanjem od glave do pete.

Na crveni tepih stigla je u plavoj haljini asimetričnog kroja s jastučićima na ramenima domaćeg brenda Krie Design na kojoj su se isticali i duboki dekolte i prorez na nozi.
Uz haljinu je iskombinirala torbicu i sandale s remenčićima na visoku potpeticu u istoj boji.

Franka Batelić na Story Hall of Fameu - 2 Pjevačica je nosila haljinu brenda Krie Design (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Dokaz da za prvi izlazak na crvenih tepih nakon objave trudnoće ništa nije prepustila slučaju je i odabir nakita. Pjevačica je tako nosila narukvice i naušnice zanimljivog dizajna u istoj boji kao i ostatak kombinacije iza kojih stoji brend "Future F Revolution" koji za izradu svojih komada koristi tehniku 3D printanja.

Za plavu boju našlo se i mjesta na frizuri. Frankina kosa bila je spletena u dugu pletenicu kroz koju je provučena plava vrpca.

Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović: Raskošna haljina koja bi se savršeno uklopila na holivudski crveni tepih

Točka na "i" slavljeničkog dana bio je trenutak u kojem je Franki dodijeljena nagrada za najbolju pjevačicu. Ona je jedna od 22 javne osobe koje su nagrađene povodom proslave 20. rođendana magazina Story.

Franka Batelić i Sara Jo na Story Hall of Fameu Franka Batelić i Sara Jo na Story Hall of Fameu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju