Hrvatske trendseterice ne odriču se razigranih modnih igra ni u siječnju. Dokazala je to i plavokosa dama koju je naš fotograf uhvatio objektivom svojeg fotoaparata u širem centru Zagreba.

Galerija Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 3 Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 2 Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 5 +5 Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 1

Njenim stajlingom dominirao je crni model čarapa sa zvjezdastim uzorkom.

Slika nije dostupna Modni dodatak uz koji mala crna haljina izgleda kao milijun dolara

Atraktivne hulahopke s upečatljivim uzorkom razigrat će svaku modnu kombinaciju. U hladnijem dijelu godine predstavljat će i dobru branu od temperaturnih minusa, a pogotovo ako odaberete model s većim postotkom dena.

Uzorak čarapa plavokose dame savršeno se uklopio uz minice iste boje, crni sako, te čizme visokih sara s blok petom.

Street style izdanje Lorene Ouahchije Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje najviše vole dobru minicu

Dašak kolorita u ovom nosivom street style izdanju ponudila je upečatljiva pugasta bluza i crveni šal, a cijela kombinacija zaokružena je velikim hitom među hrvatskim modnim blogericama i influensericama – kaputom do iznad koljena u boji bijele kave.

Šešir kratkog oboda, kožnate rukavice i klasična crna torba odlično su se sljubili s ostatkom odjevnih komada i modnih dodataka, te mu dali neporecivi damski karakter.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela upečatljivih hulahopki s uzorkom koje će zasjeniti i najopasniju minicu.

Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 8 Plavokosa dama s upečatljivim hulahopkama (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju