I dok se još sliježu dojmovi oko velike završnice najboljeg plesnog showa u Hrvatskoj, mi smo odlučili otići korak dalje i zaplesati na najvećem plesnom događaju dosad.

Galerija Somersby Mango Limeta Somersby Mango Limeta Somersby Mango Limeta +19 Somersby Mango Limeta

Pridružite nam se ove subote, 11. lipnja na Europskom trgu i zaplešite u ritmovima salse, bachate ili line dancinga na fenomenalnim plesnim radionicama pod palicom poznatih plesača, uživajte u nastupu Lane Jurčević i raznih plesnih skupina, a točno u podne zaplešite valcer sa svojom boljom polovicom i zaigrajte tombolu.

Dok dolazite do daha nakon uzbudljivih plesnih radionica, vašu pozornost okupirat će brojne plesne skupine koje će vas oduševiti svojim originalnim koreografijama i ujednačenim pokretima. Za mnoge od njih ste već i sami čuli jer djeluju već godinama. Svoje pokrete prvi će vam pokazati moDuS klub, koji od davne 1994. godine uspješno radi na plesnoj edukaciji svih dobnih uzrasta. Natjecateljski tim plesnog studija moDuS, jedan je od najuspješnijih u Hrvatskoj, a sutra će se predstaviti pravim plesnim kolažem koje će izvoditi grupe raznih dobnih skupina. Već u idućim minutama zamijenit će ih nagrađivani plesni studio Escape, koji broji više od 450 članova, a koji svoje polaznike podučava plesnim tehnikama jazz dancea, hip-hopa, baleta, ritmike, ali i breakdancea i urban fusiona. Escape je poznat po nastupima na televiziji, koncertima, spotovima, a u subotu ćemo uživati u nastupu grupe iz speed programa koji godinama stvara poznate plesače.
B RESIDENCE B RESIDENCE Foto: PR
Odmah nakon njih na scenu stupa Plesni klub B RESIDENCE, koji je ostvario brojne odlične rezultate na raznim hip-hop natjecanjima, a kako K-POP groznica polako, ali sigurno obuhvaća cijeli svijet, u taj su vagon uskočili i oni te su se prijavili na K-POP Dance & Song Contest i odnijeli pobjedu dvije godine zaredom. Kao šećer na kraju dolazi plesni studio Step by Step, koji je na zagrebačkoj plesnoj sceni već 25 godina. Iako podučava plesne tehnike brojnih modernih i klasičnih plesova, ono po čemu je posebno poznat jest step dance, koji je u Hrvatskoj gotovo pao u zaborav. Oni su ga doveli gotovo do savršenstva, čemu svjedoče i brojne nagrade iz te kategorije, i tako vratili step ponovo na scenu.
Somersby Mango Limeta Somersby Mango Limeta Foto: PR
I dok uživate u plesnom showu fenomenalnih plesnih skupina, osvježenje možete potražiti u novom okusu Somersbya Mango Limeta, koji će vas baciti u neke daleke tropske krajeve. Slatkoća manga i kiselkasti okus limete pružit će vam prijeko potrebno rashlađenje nakon razigranih plesnih pokreta koji lako griju tijelo. Poneseni glazbenim i plesnim poslasticama te s ukusnim Somersbyjem u ruci, lako je zaboraviti na sivu svakodnevicu i uživati u malim trenucima koji boje svijet u ružičasto, baš poput ovog događaja.

Kako biste bili dio ovog uzbudljivog plesnog događaja, rezervirajte ovu subotu za druženje s nama te se s partnerom, prijateljicom ili obitelji zaputite na Europski trg i uživajte u glazbenim i plesnim trenucima za pamćenje.

Raspored događanja:

• Radionica salse
10.00 - 10.30 Plesni studio Fever by Hrvoje Kraševac
• Radionica bachate
10.30 - 11.00 Lijeva i desna by Marko Mrkić
• Plesna radionica iznenađenja
11.00 – 11.45 Plesni centar Zagreb by Nicolas feat. Alan Walme
• Glazbeno-plesni spektakl
11.45 – 12.15 Lana Jurčević
12.15 - 12.30 Valcer uz nagradnu tombolu
• Radionica line dancinga
12.30 – 13.00 Plesni centar Fredi by Tihomir Ciglar
• Plesni Show
13.00 - 13.10 Modus klub
13.10 - 13.20 Escape
13.20 - 13.30 B RESIDENCE
13.30 - 13.50 Step by Step

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Somersby po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju