Čim se temperature spuste, biramo tamniju odjeću i tamnije modne dodatke. Živahne i kričave boje nakratko spremamo u ladicu kako bismo dali prostora elegantnim i nešto ozbiljnijim nijansama, savršenim za ovo doba godine.

Dolaskom hladnijeg vremena takvim bojama volimo obojiti i svoje nokte. Nail art je posebna umjetnost koja nema granica pa gotovo svakodnevno pronalazimo nove ideje kojima možemo ukrasiti svoje nokte.

U moru različitih ideja na Instagramu za oko nam je zapala jedna baš posebna koja je spojila najdraži zimski odjevni predmet i jednostavnu, a istovremeno efektnu manikuru.

Pleteni nokti jedan su od najljepših zimskih nail trendova, a volimo ih već nekoliko sezona. Tekstura je ovdje puno važnija od boje, a ideja je bezbroj. Džemper na noktima paše u svim bojama, oblicima i dužinama nokta, a slagat će se uz jednostavne i glamurozne odjevne kombinacije.

Bilo da želite kratke ili duge nokte, ovalne, okrugle, one u obliku badema ili stiletto, pletena manikura izgledat će odlično. Obično se reljef pravi samo na jednom noktu, dok su ostali nokti jednobojni i glatki.

Iako izgleda dosta komplicirano, džemper nokte možete napraviti u bilo kojem salonu, a one malo spretnije mogu ih napraviti i same u nekoliko jednostavnih koraka. Pleteni nokti izgledaju kao da su umotani u najmekšu tkaninu, a to se lako može izvesti tehnikom nanošenja slojeva.

Trebat će vam gel lak za nokte, tanki kist (ili alat za točkanje) i nadlak. Bilo bi najbolje koristiti upravo matirani lak kako biste dobili što vjerodostojniji izgled zimske veste.

Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

  • Nokte očistite i turpijom maknite jedan sloj kako bi se lak bolje uhvatio za podlogu.
  • Kad se mat lak osuši, sjajnim lakom u istoj boji pomoću tankog kista oslikajte nokte šarama koje podsjećaju na džemper. Ako imate otisak, otisnite ga na nokte.
  • Kad iscrtate šare, prijeđite nadlakom i to je to, napravili ste predivnu zimsku manikuru bez odlaska u salon.

U nastavku se inspirirajte s još ideja za predivne zimske manikure.  


U videu pogledajte kako sami možete napraviti džemper manikuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju