Među modelima haljina kojima se ove jeseni previđa ogromna popularnost svoje mjesto našli su i pleteni modeli. Pletene haljine već su postale dio street style kombinacija i bit će njihov nezaobilazan dio sve do proljeća.

Bilo da se radi o klasičnoj crnoj pletenoj mini-haljini u kombinaciji s čizmama do koljena ili modernom rebrastom midi-modelu u kombinaciji s gležnjačama, pletene haljine i ove će jeseni biti topao, udoban, ali i ženstven komad kao stvoren za jesenske kombinacije.

Na tržištu je moguće pronaći model pletene haljine za svačiji ukus. Oni kojima je udobnost na prvom mjestu nosit će oversized modele, dame koje vole istaknuti struk birat će modele s pojasom, a one koji se i u pletenoj haljini žele istaknuti u gomili birat će modele u bojama koje ne ostaju neprimijećene.

Slika nije dostupna (Ne)nosive? Modeli haljina kojima se predviđa ogromna popularnost ove jeseni

Slika nije dostupna Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

U svakom slučaju, pletena haljina i ove će jeseni biti model s kojim ne možete pogriješiti. Trgovine su svoje police i webshopove već napunile raznim modelima, a njih 15 za svačiji ukus izdvojili smo u našoj galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju