Osim snježnih pahulja Riječane je u srijedu iznenadio još jedan simpatičan prizor - prepuna terasa jednog ugostiteljskog objekta u samom centru grada.

Galerija Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 10 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 11 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 9 +7 Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 8

Na terasi slastičarnice Cacao, koja je i inače puna gostiju, ništa se, naime, nije promijenilo ni nakon strogih mjera. Sva mjesta i dalje su zauzeta, ali ovaj put su ih umjesto uobičajenih gostiju popunili plišani medvjedići koji su izmamili osmijeh na lice svim slučajnim prolaznicima.

Ukrašeni domovi naših čitateljica - 4 Kako divno! Ukrašeni prozori naših čitateljica koji će svaku ulicu pretvoriti u mali advent

Mihaela Afrić iz Opatije ukrasila je svoj stan u ljupkom i toplom božićnom duhu - 6 Idilično i krasno: Stan u Opatiji u kojem svaki kutak miriše na Božić

Kako su nam rekli u slastičarnici, u adventskom razdoblju svima je posebno draga toplina doma, a nju oduvijek simboliziraju i plišane igračke. Zato su odlučili pomoću plišanih medvjedića svojim gostima prenijeti dio te atmosfere i poželjeti im sve najbolje uz poruku da izdrže ova teška vremena i da se nadaju što skorijem druženju na njihovoj terasi.

Dok se na terase ne vrate ljudi, u našoj galeriji pogledajte kako neodoljivo one izgledaju kada mjesta zauzmu najslađi plišanci.

Plišani medvjedići zauzeli terasu riječke slastičarnice - 7 Umjesto ljudi, terasu su okupirali plišani medvjedići (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju