Objavljena je prva službena najava za nastavak Seksa i grada, koja u jednoj minuti i 40 sekundi otkriva nove uzbudljive scene koje nas čekaju u seriji "And Just Like That". Serija će premijeru doživjeti 9. prosinca, kada će biti prikazane prve dvije epizode.

Zatim ćemo u narednih osam tjedana gledati ostatak od ukupno 10 novih epizoda. U prvoj službenoj najavi otkrivaju se neke zanimljivosti koje smo s nestrpljenjem čekali vidjeti, a među njima su i prizori Carrie i Face, koji su i dalje zaljubljeni. Iako nije potpuno jasno u kojem se smjeru odvijao odnos Mirande i Stevea, u najavi Miranda grli Stevea, dok su Charlotte i Harry i dalje u sretnom braku.

U traileru je prikazan i djelić zajedničkog života Carrie i Face koji, kako se čini, i dalje žive u ljubavnoj idili

Najava započinje panoramom New Yorka i Central parka i Carrienim nostalgičnim riječima o važnosti prijateljstva.

Što više živim, to više spoznajem da ako pored sebe imaš dobre prijatelje, sve je moguće. Budućnost je nenapisana jer smo svi u drugačijim fazama naših života, kaže junakinja Seksa i grada.

Što bi bio "Seks i grad" bez škakljivih priča o seksu, pa tako i u nastavku "And Just Like That" imamo trenutak u kojem voditeljica podcasta pita Carrie je li ikada masturbirala u javnosti, na što joj Carrie odgovori:

Ne otkada se Barneys zatvorio.

Slika nije dostupna Napokon objavljen datum premijere "And Just Like That" i prvi trailer

U najavi je prikazan i djelić zajedničkog života Carrie Bradshaw i Johna Prestona, koji, kako se čini, i dalje žive u ljubavnoj idili, a posveta originalnoj seriji dogodi se u trenutku kada Faca kaže svojoj voljenoj:

Sjećam se kada si pulovere držala u pećnici, misleći na vremena kada Carrie u svojem samačkom stanu nije uopće koristila kuhinju. Ljubavni trenuci između njih dvoje još su više potaknuli nagađanja o tome u kojoj je fazi njihov odnos, nakon što je Sarah Jessica Parker u listopadu snimala scene u kojima se ljubi s Jonom Tenneyjem.

Slika nije dostupna Tko zna, zna! 12 kombinacija Carrie Bradshaw zbog kojih jedva čekamo nastavak Seksa i grada

Charlotte i Harry u najavi pak pršte od ponosa dok gledaju nastup na klaviru svoje starije kćeri Lily, a pored njih sjedi njihova mlađa kći Rose.

Junakinje Seksa i grada otkrivaju nam nova poglavlja svojih života, no ono što je ostalo isto jest njihovo čvrsto prijateljstvo, doduše bez Samanthe, koju, kako je već poznato, u seriji "And Just Like That" nećemo gledati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju