Uređenje interijera omiljen je posao u kojemu uživa većina žena. Kad krenemo u potragu za unikatnim predmetima koji će krasiti naš dom, najbolje je zaviriti u internetske trgovine, beskrajno carstvo ideja koje skriva sve što nam padne na pamet.

Jedan od najljepših osjećaja koje nam je donijelo moderno doba jest onaj kad skuhamo kavu, sjednemo u udobnu fotelju i krenemo u virtualni šoping.

Poseban je izazov urediti dječju sobu. Dok su klinci mali, njihovu sobu možemo urediti po svojem guštu, a kad odrastu, obično nam je zabranjen ulazak u njihovo malo carstvo. Ako imate klince koji vole životinje i želite njihovu sobu urediti po najnovijim trendovima, možda će vam se svidjeti baš posebna polica u obliku slonića.

Kratkim pogledom na internetske trgovine možemo primijetiti da su u posljednje vrijeme vrlo popularni komadi namještaja i dodaci za dom u obliku životinja.

Jednu takvu policu pronašli smo na stranicama Primarka, poznate trgovine koja oduševljava dizajnom i nudi proizvode po prihvatljivim cijenama.

Polica u obliku slona iz Primarka - 3 Primark, 31,70 eura (Foto: Primark)

Pleteno spremište s ugrađenim policama dizajnirano je u obliku slonića i uklopit će se u svaki interijer. Podnosi težinu od čak pet kilograma, pa ga možete iskoristiti kako biste poslagali knjige, igračke ili dodali malo zelenila u obliku svoje najdraže biljke.

Osim zida dječje sobe, ovom efektnom policom možete urediti i neku drugu prostoriju u svojem domu jer je pletivo u posljednje vrijeme doživjelo veliki povratak i postalo je jedan od najvećih trendova u uređenju interijera. 

Košara za prljavo rublje s likom slonića koja će biti zvijezda kupaonice Košara za prljavo rublje s likom slonića iz online trgovine Next Košara na slona s Nexta Košara na slona s Nexta +1 Košara na slona s Nexta

Ako vam se svidjela ova efektna polica, možete je kupiti na stranicama Primarka, a za jedan primjerak treba izdvojiti 31,70 eura.

Polica u obliku slona iz Primarka - 4 Osim zida dječje sobe, ovom efektnom policom možete urediti i neku drugu prostoriju u svojem domu (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju