Uređenje interijera omiljen je posao u kojemu uživa većina žena. Kad krenemo u potragu za unikatnim predmetima koji će krasiti naš dom, najbolje je zaviriti u internetske trgovine, beskrajno carstvo ideja koje skriva sve što nam padne na pamet.

Galerija Košara za prljavo rublje s likom slonića iz online trgovine Next Košara na slona s Nexta Košara na slona s Nexta +1 Next, 51 euro

Jedan od najljepših osjećaja koje nam je donijelo moderno doba jest onaj kad skuhamo kavu, sjednemo u udobnu fotelju i krenemo u virtualni šoping.

Next, poznati multinacionalni trgovac odjećom, obućom i potrepštinama za dom, ima pristupačne cijene i kvalitetne proizvode koje rado biramo kad odlučimo dom ukrasiti nekom novom stvarčicom.

Prirodni materijali jedan su od glavnih trendova u godini koja je pred nama pa u domovima sve češće viđamo namještaj i ukrase izrađene od trske vodenog zumbula.

Košara na slona s Nexta Next, 51 euro (Foto: Next)

Jedan takav predmet pronašli smo na stranicama spomenute internetske trgovine. Radi se o pletenoj košari u obliku slona koja će vas osvojiti na prvi pogled. Osim što je možete staviti u kupaonicu i u njoj skupljati prljavo rublje, može služiti i kao košara za dječje igračke ili za ručnike.

Košara na slona s Nexta Next, 51 euro (Foto: Next)

Ručno rađena pletena košara ima pamučnu unutrašnjost i poklopac, a posebna je po simpatičnim ušima i surli koja se proteže duž cijele košare. Ako svog mališana želite podučiti da prljavo rublje sprema na jedno mjesto, ili da spremi svoje stvari nakon igre, ova dražesna košara sigurno će pomoći u tom naumu.

Poput profesionalaca: Par iz Osijeka preuredio je staru drvenu komodu i ona sada krasi kupaonicu Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 4 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 5 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 +2 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 2

Četka za WC školjku u obliku crvene trešnje s AliExpressa To je fora! Četka za WC školjku u obliku trešnje ili jabuke s AliExpressa

Košara je visoka 35, široka 28 i duboka 30 centimetara pa će u nju stati što god poželite, a neće zauzimati puno prostora.

Ako vam se svidjela košara na slonića, možete je kupiti na Nextu za 51 euro, odnosno 385 kuna.

Košara na slona s Nexta Next, 51 euro (Foto: Next)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju