Kassidy Riekens je 26 godina stara osobna trenerica iz Wyominga, koja je nakon poroda prvog djeteta smršavjela čak 58 kilograma, a svoju transformaciju zabilježila na vlastitom Instagram profilu

Kilogrami u trudnoći se lako skupljaju, a teško gube. Najbolje to zna 26 godina stara Kassidy Riekens iz Cheyenna u američkoj saveznoj državi Wyoming. U prvoj trudnoći, ova se blogerica značajno udebljala, a nakon poroda kćeri Harley imala je 118 kilograma.

Znala sam da moram nešto učiniti, priznala je, i uputila se na 18-mjesečnu pustolovinu tijekom koje je izgubila 58 kilograma.

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

1. Pila je mnogo vode
Prestala sam izmišljati izlike i počela sam piti tri i pol litre vode na dan, otkriva blogerica. To je otprilike ekvivalent za 16 šalica vode svakoga dana, ili duplo više od onoga što stručnjaci preporučuju.

2. Jela je nemasnu hranu
Kassidy tvrdi da nije bila na dijeti, već je jela jednostavnu hranu poput nemasne piletine, tune, puretine, voća, povrća i cjelovitih žitarica.

Da sam držala dijetu, vjerojatno ne bih uspjela. No odlučila sam u potpunosti promijeniti svoje prehrambene navike. Tu i tamo bih zgriješila s nekim masnim ili slatkim zalogajom, ali se nisam zbog toga opterećivala.

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on


3. Nije brojala kalorije

S brojanjem kalorija bih možda ranije došla do svojeg cilja, ali mi je to bio preveliki stres. Trudila sam se jesti zdravije, a ne manje.

4. Vježbala je svaki tjedan
Čak i kada joj se ne da ići u teretanu, Kassidy ne odustaje od svojeg plana. Pet put tjedno vježba, što joj je pomoglo istopiti kilograme, ali i oblikovati figuru.

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on


Isprva nije lako. Gledaš u vagu, ne vidiš promjene i pitaš se zašto se mučiš. No kad počneš vidjeti rezultate, to postane svojevrsna ovisnost. Želiš nastaviti s napretkom.

Vježbanje je joj se toliko svidjelo da je odlučila položiti tečaj za osobnog trenera, a danas ponosna mama tako zarađuje za život. Pogledajte i transformaciju mladenke koja je za svadbu smršavjela 50 kilograma.

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

5. Bilježila je razvoj svojeg uspjeha
Da bi se dodatno motivirala, Kassidy je otvorila Instagram profil gdje je objavljivala fotografije svojeg tijela, te bilježila razvoj svojeg uspjeha.

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

Ono što moji pratitelji na Instagramu možda ne razumiju jest da i oni motiviraju mene. Kad se izložiš pogledima i komentarima tisućama ljudi, želiš dati sve što možeš od sebe i biti svoja najbolja verzija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju