Kada je u pitanju simbolika, bijala boja označava čistoću, jednostavnost, simbol je svega dobrog i ispravnog. Ona je i boja sigurnosti i prosvjetljenja, a povezuje je se i sa znanjem i učenjem.

Galerija Bijele haljine omiljene su u toplijem dijelu godine Ponuda bijelih haljina u trgovinama - 15 Ponuda bijelih haljina u trgovinama - 14 +12 Stradivarius, 199,90 kn

U modnom svijetu, radi se o bezvremenskoj boji koja se uklapa u razne stilove. Onome tko je nosi osigurava dozu elegancije, ali i profesionalnost.

Bijela boja često se nosi u posebnim progodama, a još poželjnijom je čini činjenica da se slaže sa svakom drugom bojom.

Bijela je i omiljena boja u toplijem dijelu godine kada postane nazaobilazan dio većine garderoba. Posebno popularne su haljine u bijeloj boji koje savršeno naglašavaju preplanulu put, a ako su napravljene od prirodnih materijala poput lana ili pamuka koži omogućavaju da diše na najvišim temperaturama.

Nosit će se mini komadi Hoćete li ih nositi? 10 odjevnih komada i dodataka koji će obilježiti ljeto pred nama

S dolaskom toplijeg vremena i trgovine i webshopovi ažuriraju svoju ponudu s različitim modelima bijelih haljina. Tu su haljine svih dužina i krojeva, a posebno su popularni lepršaviji modeli koji su najugodniji za nošenje na vrućinama.

U našoj galeriji izdvojili smo 15 bijelih haljina koje ćete možda poželjeti imati kao dio svoje proljeto/ljetne garderobe.

Ponuda bijelih haljina u trgovinama - 11 C&A, 49,99 eura (376,68 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda bijelih haljina u trgovinama - 10 AD Twenty (Europa 92), 479 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 139,90 kn Sinsay, 139,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju