Tmurno vrijeme u kojem "uživamo" posljednjih dana natjeralo nas je da se još jednom vratimo odjevnim komadima koje jedva čekamo pospremiti na dno ormara. Komad koji bi mnogi brzopleto svrstali u tu kategoriju, a on to definitivno nije, su i crne hlače.

Galerija Crnih hlača mnoge dame ne odriču se tijekom cijele godine s.Oliver, snižene s 559 na 309 kn Pull&Bear, 179,90 kn +12 Massimo Dutti, 449 kn

Iako redovito služe kao savršen odabir u hladnijim proljetnim danima, određenih modela crnih hlača mnoge dame ne odriču se ni na visokim temperaturama.

Radi se o modelima širih nogavica koji dopuštaju našoj koži da diše čak i na najvišim temperatuama, a istovremeno nam omogućuju slaganje elegantnih kombinacija koje su nosive u raznim prigodama, od onih svakodnevnih, poslovnih do svečanijih.

Crne hlače širokih nogavica definitivno su klasik koji svoje mjesto u ormaru ima tijekom cijele godine. I dok će sada izgledati s sjajno u kombinaciji sa sakoima svih boja, kada temperature dodatno porastu mnoge dame kombinirat će ih uz lepršave bluze, a onda i uz kratke topove.

Ovog proljeća bit će popularni baloneri u raznim nijansama zelene Izgledaju odlično: 12 modela balonera kojima će ovog proljeća biti teško konkurirati

Da popularnosti crnih hlača ne mogu naštetiti visoke temperature znaju i brojne trgovine koje u svojoj ponudi uvijek imaju crne modele. U našoj galeriji izdvojili smo njih 15. Radi se o hlačama širih nogavica koje će birati sve dame koje ne vole odjeću koja ih steže i lijepi se za njih.

Sako je postao nezaobilazan odjevni komad u ženskom ormaru Sakoi u proljetnim bojama: 15 novih modela već od 75 kuna

Sad je vrijeme da zavirite u našu galeriju na početku teksta i odaberete model za sebe.

s.Oliver, snižene s 559 na 309 kn s.Oliver, snižene s 559 na 309 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

C&A, 19,99 eura (151,07 kn) C&A, 19,99 eura (151,07 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Trendyol (Zalando.hr), snižene s 300,99 na 225,72 kn Trendyol (Zalando.hr), snižene s 300,99 na 225,72 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju