Tmurno vrijeme u kojem "uživamo" posljednjih dana natjeralo nas je da se još jednom vratimo odjevnim komadima koje jedva čekamo pospremiti na dno ormara. Komad koji bi mnogi brzopleto svrstali u tu kategoriju, a on to definitivno nije, su i crne hlače.

Iako redovito služe kao savršen odabir u hladnijim proljetnim danima, određenih modela crnih hlača mnoge dame ne odriču se ni na visokim temperaturama.

Radi se o modelima širih nogavica koji dopuštaju našoj koži da diše čak i na najvišim temperatuama, a istovremeno nam omogućuju slaganje elegantnih kombinacija koje su nosive u raznim prigodama, od onih svakodnevnih, poslovnih do svečanijih.

Crne hlače širokih nogavica definitivno su klasik koji svoje mjesto u ormaru ima tijekom cijele godine. I dok će sada izgledati s sjajno u kombinaciji sa sakoima svih boja, kada temperature dodatno porastu mnoge dame kombinirat će ih uz lepršave bluze, a onda i uz kratke topove.

Slika nije dostupna Izgledaju odlično: 12 modela balonera kojima će ovog proljeća biti teško konkurirati

Da popularnosti crnih hlača ne mogu naštetiti visoke temperature znaju i brojne trgovine koje u svojoj ponudi uvijek imaju crne modele. U našoj galeriji izdvojili smo njih 15. Radi se o hlačama širih nogavica koje će birati sve dame koje ne vole odjeću koja ih steže i lijepi se za njih.

Slika nije dostupna Sakoi u proljetnim bojama: 15 novih modela već od 75 kuna

Sad je vrijeme da zavirite u našu galeriju na početku teksta i odaberete model za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju