Vremenske prilike ovoga vikenda prekinule su niz sunčanih i vrlo toplih dana koji su najavljivali skorašnji dolazak ljeta. No, u tjednu pred nama sunce i više temperature se vraćaju pa ćemo opet nositi laganiju odjeću.

Galerija Next, 423 kn C&A, 264 kn Reserved, 299,90 kn +9 H&M, 151 kn

Jedan od odjevnih komada bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto svakako su lagane i prozračne pamučne i lanene haljine. U najtoplijem dobu godine najviše se okrećemo prirodnim materijalima u kojima se vrućine lakše podnose te nam pružaju maksimalnu udobnost.

Reserved, 299,90 kn Reserved, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Zara, 299,90 kn Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Za sve one koji se crne ne žele odreći ni preko ljeta, haljine od pamuka i lana u najpopularnijoj boji mogu biti savršen izbor. Probrali smo ponudu u trgovinama i izdvojili 12 modela midi i maksi dužine u kojima se žene osjećaju dobro i koje se mogu nositi u raznoraznim prilikama. Uz prave modne dodatke, možete ih podići i složiti stajling za neku svečaniju priliku, a za dnevni look dovoljan će biti i tek pokoji komad nakita te ravne sandale ili natikače.

Duge suknje popularne su u toplijem dijelu godine Od 82 kune: 15 dugih suknji iz kojih se nećete skidati sve do jeseni

Lan je posebno popularan u toplijem dijelu godine U svim bojama: 15 lanenih košulja i bluza koje ćete sigurno iznositi

Iako ljeti više nosimo bijelu i druge svjetlije boje, moć crne ljetne haljine ne treba se podcjenjivati pa svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći 12 midi i maksi modela za svačiji ukus i stil odijevanja.

H&M, 151 kn H&M, 151 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 113 kn Shein, 113 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

C&A, 264 kn C&A, 264 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju