Kožnate suknje svestrani su komad iz ormara koji se može kombinirati na razne načine, a posebno su popularne u jesensko-zimskoj sezoni.

Galerija s.Oliver, 99,99 eura Sinsay, 9,99 eura Massimo Dutti, 299 eura +12 H&M, 39,99 eura

Kožnata suknja bila je i jedan od komada koje je stilist Marko Grubnić u sklopu našeg videoserijala Dreskod izdvojio kao odjevni predmet koji morate imati za jesen i zimu.

Mnogi će se složiti da su kožnate suknje najpopularniji model suknji za jesen, posebno ako dolaze u neutralnim jesenskim nijansama.

Nose se na posao, druženja s prijateljicama, ali i na svečanija događanja. Možete ih nositi u kombinaciji s pletivom, bluzama, košuljama, sakoima... Dobro izgledaju uz ravne potplate, ali i uz cipele s potpeticom.

Kožnata suknja uistinu je komad koji ne leži neiskorišten na dnu ormara, a za sve ljubiteljice zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela raznih dužina i krojeva u omiljenim crnim, smeđim i bež nijansama.

Suknje su kao stvorene za hladniji dio godine pred nama, a na vama je samo da odaberete model koji se najbolje uklapa u vaš stil.

Već od 30 eura: 15 kaputa u bež nijansama koje ćete nositi godinama Bež kaput je svestrani modni klasik Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 49,99 eura +12 Massimo Dutti, 199 eura

Hit svake godine: 15 omiljenih jesenskih suknji koje ćete sigurno iznositi Pletene suknje su među omiljenim jesenskih komadima &OtherStories, 69 eura Pull&Bear, 25,99 eura +12 Stradivarius, 22,99 eura

U nastavku možete pogledati i ostale komade koje je stilist Marko Grubnić izdvojio kao modne klasike koje morate imati u jesensko-zimskoj sezoni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju