Mnogima je svakodnevnica nezamisliva bez nanošenja losiona, mlijeka ili kreme za tijelo nakon tuširanja. Ako oni, osim što hrane kožu, i fino mirišu onda pričamo o savršenoj kombinaciji.

Galerija Žena nanosi kremu za lice Chanel Coco Mademoiselle losion za tijelo Yves Saint Laurent Black Opium losion za tijelo +4 Maison Francis Kurkdjian OUD satin mood krema za tijelo

Divni proces nanošenja mirisne mazalice na tijelo na mnoge djeluje umirujuće. Mali rituali ljepote su ono što nas često veseli bez previše truda. Kreme koje lijepo mirišu jednostavno su divan dodatak svakom kupaonskom ormariću.

Ako ste zaljubljenica u parfeme onda su vašu pozornost vjerojatno privukla i luksuzna mlijeka za tijelo koja ime i miris dijele s vašim omiljenim parfemom.

Mnoge korisnice takvih krema za tijelo reći će vam da uz njih parfem nije niti potreban kao i da svojim mirisom te mazalice napune cijelu prostoriju i traju satima, pa i dan nakon nanošenja.

Chanel Coco Mademoiselle losion za tijelo Chanel Coco Mademoiselle losion za tijelo (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Primjerice, jedan od takvih losiona je Chanelov Coco Mademoiselle svilenkasti losion za tijelo koji na koži ostavlja dovoljno intezivan trag da potreba za parfemom i ne postoji. Međutim, u kombinaciji s njim pretvara se u čaroliju koju je riječima teško opisati.

Yves Saint Laurent Black Opium losion za tijelo Yves Saint Laurent Black Opium losion za tijelo (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tu su i druga mlijeka i losioni za tijelo koja ime dijele s poznatim parfemima. Jedan od njih je YSL Black Opium. Ova emulzija za tijelo sa svjetlucavim česticama savršena je nadopuna za kultni parfem, ali može funkcionirati i samostalno.

Jesenski favoriti: Parfemi koje obožavamo čim stignu hladniji dani Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) YSL Black Opium Extreme Chanel Coco Noir +0 Guerlain La Petite Robe Noire Eau De Parfum Intense

Od poznatih klasika do novih miljenika: Ovo je 13 najprodavanijih parfema na svijetu Dior J'adore Viktor & Rolf Flowerbomb Yves Saint Laurent Black Opium +9 Giorgio Armani Si

U našoj galeriji na početku teksta otkrijte i druge luksuzne mazalice za tijelo koje žene vole i više od parfema.

Parfums De Marly Delina luksuzna krema za tijelo Parfums De Marly Delina luksuzna krema za tijelo (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju