Jedan od omiljenih odjevnih komada u proljetnim mjesecima su suknje, posebno midi i maksi modeli, koji su nosivi u raznim prilikama.

Galerija Suknje su mnogima omiljeni odjevni komad u proljetnim mjesecima Hot Squash (Next), 69 eura AD twenty (Europa92), 48,97 eura +12 Mango, 29,99 eura

Radi se o suknjama koje se mogu nositi na posao, kavice i druženje s prijateljicama. Izgledaju sjajno u kombinaciji s tenisicama i cipelama na petu, a možete ih kombinirati s bluzama ili običnim majicama.

Trgovine su svoje police i webshopove odavno napunile komadima za proljeće, među kojima su i suknje napravljene od raznih materijala, u raznim bojama i ukrašene raznim uzorcima.

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 midi i maksi suknji za svačiji ukus.

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Tu su lepršavi modeli, modeli ukrašeni omiljenim cvjetnim uzorkom, kao i suknje od trapera, koje ove godine u svojoj ponudi imaju sve trgovine. Na vama je samo da odaberete najbolju opciju za sebe.

Mohito, 9,99 eura Mohito, 9,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD twenty (Europa92), 48,97 eura AD twenty (Europa92), 48,97 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Trendyol (Zalando), 34,99 eura Trendyol (Zalando), 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju