Možda smo ih na neko vrijeme ostavili po strani zbog popularnih mat opcija, ali sjajila za usne uvijek pronađu svoje mjesto u kozmetičkoj torbici kao dodatak koji usne čini ljepšima pa i punijima.

Galerija Sjajila za usne imaju svoje supermoći Clarins sjajilo za usne s hidratantnim učinkom (Rose Shimmer), 145 kn Alverde Jelly Pudding sjajilo za usne (70 Coral Chic), 24,90 kn +7 Chanel Rouge Coco Gloss (752 Bitter Orange), 36 eura (270,99 kn)

Osim toga, sjajila za usne sjajna su i jednostavna za svakodnevnu upotrebu i nošemnje u dnevnim, ali i večernjim prigodama. Davih dana smo male odmore u školi koristili za nanošenje novog sloja omiljenog sjajila za usne, ali rado ih koristimo i danas.

Sjajila za usne imaju svoju supermoć koju nemaji ni ruževi, ni olovke za usne. Nijedan proizvod se, naime, ne može pohvaliti s toliko sjaja, vlage pa i volumena u jednom.

Olovka za usne može biti odlična zamjena za ruž Od 8,90 kuna: 10 olovki za usne koje ćete koristiti umjesto ruža

Ponuda sjajila za usne je velika - od prozirnih do sjajila u bojama, ovisno o vašim ukusima. U našoj galeriji izdvojili smo njih 10 koja će biti vaši svakodnevni pomoćnici u proljepšavanju usana.

Chanel Rouge Coco Gloss (752 Bitter Orange), 36 eura (270,99 kn) Chanel Rouge Coco Gloss (752 Bitter Orange), 36 eura (270,99 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maybelline Lifter Gloss (009 Topaz), 59,90 kn Maybelline Lifter Gloss (009 Topaz), 59,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju