Za žene koje žele isprobati malo drugačije četke za kosu od onih klasičnih, tu su sve popularnije četke za raščešljavanje ergonomskog dizajna i zgodnog bucmastog oblika.

Galerija Žena s mokrom kosom \'Bucmaste\' četke za najlakše raščešljavanje kose - 4 \'Bucmaste\' četke za najlakše raščešljavanje kose - 7 +4 CACTUS Barbora, 79,90 kn  

Takve četke dizajnirane su prvenstveno za što lakše i bezbolno raščešljavanje mokre zamršene kose kada su vlasi najosjetljivije i najsklonije pucanju.

Specijalno dizajnirane čekinje izrađene od kvalitetne plastike lako će proći i na mjestima gdje je kosa najviše zapetljana, bez čupanja i oštećivanja vlasi, čak i guste kose. Naravno, i te četke treba lagano i polako povlačiti kroz kosu jer to će biti dovoljno da budu učinkovite.

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 4 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 3 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 2 +6 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 1

Slika nije dostupna Trik za predivne valove: Napravite ih u samo pet minuta bez mučenja s četkom i sušilom

U trgovinama smo pronašli sedam ergonomskih četka za raščešljavanje kose bez imalo muke, a ako ih dosad niste isprobali, svakako vam ih preporučujemo.

\'Bucmaste\' četke za najlakše raščešljavanje kose - 1 Avon, 55,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju