Naš stil prije svega definira odjeća koju nosimo. Međutim, važnu ulogu u prezentiranju osobnog stila imaju i modni dodaci koji mogu biti mnogo više od sitnice kojom ćemo "začiniti" svoja izdanja.

Galerija Monsoon, 270 kuna H&M, 6,99 eura (51 kuna) Topshop, 25 funti (214 kuna) +4 Accessorize, 55 kuna

Svaku sezonu obilježe novi modeli koji zavladaju odjevnim kombinacijama trendseterica, ali tu su i oni svevremenski koje se uvijek isplati imati u ormaru. Neki od najpopularnijih ovosezonskih proljetno-ljetnih dodataka posebno su zanimljivi za nošenje jer našim izdanjima daju "kulerski" efekt. U nastavku provjerite o kojim se dodacima radi.

1. MARAMA

Nema kombinacije koju marama neće podići. Slobodno se poigrajte s bojama i uzorcima, neovisno o tome nosite li odjeću u neutralnim ili upečatljivim nijansama.

Monsoon, 270 kuna Monsoon, 270 kuna (Foto: Monsoon)

2. OKRUGLE ZLATNE NAUŠNICE

Takozvane "hoop" naušnice prepoznatljive po svom okruglom obliku nikad ne izlaze iz mode. Popularne su i ove sezone, a najviše se nose deblji zlatni modeli.

H&M, 6,99 eura (51 kuna) H&M, 6,99 eura (51 kuna) (Foto: H&M)

3. RUČNA TORBA S JEDNOM GORNJOM RUČKOM

Ručne torbe uvijek su dobra ideja, a ovog proljeća i ljeta mnogi će posegnuti za modelom sa samo jednom ručkom. Nastavak je to velikog prošlogodišnjeg trenda. Odaberete li model s teksturom krokodilske kože, vaša torba može izgledati 10 puta skuplje.

Topshop, 25 funti (214 kuna) Topshop, 25 funti (214 kuna) (Foto: Topshop)

4. BISERI

Male bijele perle i dalje su popularne. Osim na klasičnim komadima nakita poput ogrlica, prstenja i narukvica, biseri se nose i na ukrasima za kosu. Zato posegnite za efektnom špangom ako niste ljubiteljica nakita.

Accessorize, 55 kuna Accessorize, 55 kuna (Foto: Accessorize)

5. CIPELE S ČETVRTASTIM VRHOM

Za dame koje ne vole špičasti vrh, ali ni onaj zaobljeni, idealno rješenje mogu biti cipele s četvrtastim vrhom kojima su svoj blagoslov dale mnoge modne kuće uvrstivši ih u svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine.

Zara, 449 kuna Zara, 449 kuna (Foto: Zara)

6. "CAT EYE" SUNČANE NAOČALE

Ako ste u potrazi za sunčanim naočalama, odaberite model s takozvanim "mačkastim" rubom. Ove naočale sjajne su za damske kombinacije sastavljene od elegantnijih komada, ali jednako dobro izgledat će uz traperice, običnu majicu i tenisice.

Polaroid (Ghetaldus), 450 kuna Polaroid (Ghetaldus), 450 kuna (Foto: Ghetaldus)

7. REMEN S ISTAKNUTOM KOPČOM

Bez obzira na to nosite li hlače, suknju ili haljinu, dobar remen u većini slučajeva može se sjajno uklopiti u vaše izdanje. Umjesto neutralnih varijanti birajte modele remena s velikom i istaknutom kopčom.

H&M, 7,99 eura (59 kuna) H&M, 7,99 eura (59 kuna) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju