Otkako smo proživjeli višemjesečno zatvaranje ugostiteljskih objekata, ispijanje kava na terasama nekako više cijenimo, još više uživamo u tim opuštajućim trenucima i zahvalni smo na njima. A jedan popularni kafić u Zagrebu ponudu je obogatio novim šalicama koje su oduševile njihove goste.

Već smo navikli na to da nas zagrebački Cat Caffe redovito razveseli novim napicima u svojem asortimanu, maštovito i šarmantno dekoriranima, baš kako je uređen i čitav prostor ovog kafića u kojem gosti uživaju u društvu maca.

Šalice iz kojih će ispijanje kave biti još slađe - 4
Šalice dolaze u različitim veselim bojama (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)

Svoje goste sada su oduševili i novim šalicama iz kojih će ispijanje kave biti još slađe i ljepše. Ove šalice u veselim bojama ukrašene točkicama djelo su domaćeg brenda Rendes koje su za potrebe Cat Caffe i personalizirane, s logom kafića popularnog među ljubiteljima mačaka.

Šalice iz kojih će ispijanje kave biti još slađe - 2
Šalice iz kojih će ispijanje kave biti još slađe (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)

Nema sumnje da će terasa ovog šarmantnog mjesta sada biti još ispunjenija, a topli ljetni dani i večeri sami po sebi dovoljan su razlog za češće druženje s prijateljima i dragim ljudima. Još kada prelijepo dekoriranu kavu dobijete u ovako zgodnoj šalici, uživancija je još veća!

Natalijinih ruku djelo: Tanjuri, šalice i zdjelice koje ćete poželjeti složiti i na svoje police

Koliko su se šalice svidjele posjetiteljima Cat Caffea govori i to da u kafiću već imaju i upite za kupnju šalica, a iz zagrebačkog kafića poručuju da će njihovi gosti uskoro moći i kupiti šalice koje dolaze u ružičastoj, žutoj, zelenoj, plavoj i narančastoj boji.

Šalice iz kojih će ispijanje kave biti još slađe - 3
Zagrebački Cat Caffe oduševljava svoje goste prelijepo dekoriranim napicima (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju