S dolaskom ljeta uvijek nam stižu i osvježavajući ljetni napici bez kojih je najtoplije godišnje doba nezamislivo. Nismo morali dugo čekati da nas iz zagrebačkog Cat Caffea razvesele s jednom takvom ljetnom poslasticom koja će oduševiti sve koji voli plažu i more.

Ljeto je napokon počelo mirisati u zraku, a vrlo nam brzo stiže i kalendarski. Maštamo o plaži, moru, kupanju, uživanju pod suncem, onom slatkom osjećaju bezbrižnosti i opuštenosti koji donose vrući ljetni dani...

Cat Caffe u ponudi ima kavu s morskim motivima Summerccino - 3 Summerccino će oduševiti sve koji vole plažu i more (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Da bi ljeto bilo još slađe, pobrinuo se zagrebački kafić Cat Caffe, koji je svoju ponudu obogatio još jednim razigranim napitkom koji na prvu osvaja svojim šarenim morskim dekoracijama. Summerccino, kao i klasični kapučino, na vrhu ima pjenu na kojoj su, jestivim zlatnim šljokicama, iscrtani pješčana plaža te morsko plavetnilo, a tu su i sitni ukrasići u obliku morskih sirena, dupina, školjki i morskih zvijezda – pravo malo ljetno umjetničko djelo.

Cat Caffe u ponudi ima kavu s morskim motivima Summerccino - 2 Zagrebački Cat Caffe u ponudi ima kavu s morskim motivima Summerccino (Foto: Facebook@catcaffezagreb)

Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 2 I mace još više uživaju: Novo uređenje zagrebačkog Cat Caffea u vedrim bojama proljeća

Sve je u Summerccinu jestivo pa dok čekate odlazak na ljetovanje i okus pravog mora, uživati možete u okusu ove slasne ljetne kave uz koju će dugo, toplo ljeto biti još ljepše i slađe. U Cat Caffeu vas, naravno, čekaju i mace koje će vam praviti društvo dok ispijate svoj Summerccino.

Cat Caffe u ponudi ima kavu s morskim motivima Summerccino Dok ispijate svoj Summerccino, društvo će vam praviti mace koje žive u zagrebačkom Cat Caffeu (Foto: Facebook@@catcaffezagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju