S dolaskom ljeta uvijek nam stižu i osvježavajući ljetni napici bez kojih je najtoplije godišnje doba nezamislivo. Nismo morali dugo čekati da nas iz zagrebačkog Cat Caffea razvesele s jednom takvom ljetnom poslasticom koja će oduševiti sve koji voli plažu i more.

Ljeto je napokon počelo mirisati u zraku, a vrlo nam brzo stiže i kalendarski. Maštamo o plaži, moru, kupanju, uživanju pod suncem, onom slatkom osjećaju bezbrižnosti i opuštenosti koji donose vrući ljetni dani...

Da bi ljeto bilo još slađe, pobrinuo se zagrebački kafić Cat Caffe, koji je svoju ponudu obogatio još jednim razigranim napitkom koji na prvu osvaja svojim šarenim morskim dekoracijama. Summerccino, kao i klasični kapučino, na vrhu ima pjenu na kojoj su, jestivim zlatnim šljokicama, iscrtani pješčana plaža te morsko plavetnilo, a tu su i sitni ukrasići u obliku morskih sirena, dupina, školjki i morskih zvijezda – pravo malo ljetno umjetničko djelo.

Slika nije dostupna I mace još više uživaju: Novo uređenje zagrebačkog Cat Caffea u vedrim bojama proljeća

Sve je u Summerccinu jestivo pa dok čekate odlazak na ljetovanje i okus pravog mora, uživati možete u okusu ove slasne ljetne kave uz koju će dugo, toplo ljeto biti još ljepše i slađe. U Cat Caffeu vas, naravno, čekaju i mace koje će vam praviti društvo dok ispijate svoj Summerccino.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju