Pulsirajuća četkica postala je trend koji je isprobala i naša redakcija. Kako nas je osvojila već prvim pranjem zubi, FOREO je odlučio darovati pet naših čitatelja/čitateljica. Ako vam je dosadila obična četkica, budite brzi i osvojite - ISSA play silikonsku ljepoticu.

ISSA play za razliku od ostalih četkica za zube pulsira, što ju čini zdravijom i nježnijom za desni dok u isto vrijeme efektivno čisti zube. Ova četkica posebna je po tome što ne oštećuju zubnu caklinu i desni. Četkica je obložena antibakterijskim, vodootpornim silikonom s tehnologijom Sonic Puls, što ju čini sigurnom za korištenje i u tušu. Glava četkice sastoji se od silikonskih vršaka koji nježno masiraju desni i PBT polimernih vlakana koji su učinkoviti u čišćenju plaka. PBT polimerna vlakna na ljestivici higijene obavljaju posao bolje od najlonskih.

Svaki dan FOREO daruje po jednu četkicu u razdoblju od 11. do 15. rujna.

ISSA play jedna je od manjih verzija ISSA četkica za zube koja dolazi u paketu s dvije zamjenjive baterije koje omogućuju do 800 korištenja bez mijenjanja. Osim što efektivno čisti zube, mnoge je oduševila i svojim jednistvenim dizajnom koji dolazi u pet boja (Pearl Pink, Wild Strawberry, Summer Sky, Cobalt Blue, Cool Black).

Ako želite osvojiti silikonsku ljepoticu FOREO ISSA play, zaigrajte kviz ovdje.

Pet sretnih čitatelja/čitateljica koji najbrže točno odgovore na tri jednostavna pitanja osvojit će FOREO ISSA play silikonsku četkicu za potpunu dentalnu higijenu. Svaki dan FOREO daruje po jednu četkicu u razdoblju od 11. do 15. rujna. Stoga budite brzi i postanite jedan/a od ovisnika o silikonu. Više pročitajte u pravilniku ovdje. Sretno!

Dobitnici FOREO ISSA play silikonske četkice su:

11.9. Albin Vrbanić
12.9. Marko Jertec
13.9. Danijela Lukac
14.9. Marica Šincek
15.9. Verica Leskovar
 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju