Jesenski plodovi oduvijek su bili najljepša dekoracija doma. Pomoću bundeva, suhog lišća, prirodnih boja, češera i ostalih jesenskih motiva besplatno i vrlo jednostavno možemo svoj dom pripremiti za nadolazeću sezonu i uživati u bojama, mirisima i okusima ovog godišnjeg doba.

Galerija Kuhinjski set s motivom muhare Kuhinjski set s motivom muhare Kuhinjski set s motivom muhare +7 AliExpress, 5,44 eura

Mnogi će se složiti da je bundeva kraljica jeseni. Debeljuškasti jesenski plod savršen je na tanjuru i kao dekoracija, a već dolaskom prve magle razmišljamo kako je implementirati u jesensko uređenje doma.

Međutim, kratkim pogledom na stranice internetskih trgovina možemo primijetiti da je jedan drugi jesenski plod kraljicu ove godine skinuo s trona. Radi se o slatkim gljivama muharama, a ove jeseni možemo pronaći brojne primjere koji pokazuju da bundeva stvarno ima konkurenciju.

Kuhinjski set s motivom gljive Kuhinjski set s motivom gljive (Foto: AliExpress)

O mesnatoj muhari napisane su i pjesmice, a njezin crveni klobuk s bijelim točkicama čini je tako simpatičnom dekoracijom, posebno u kuhinji.

Kuhinjski set s motivom muhare Amazon, 18 eura (Foto: AliExpress)

Na AliExpressu možete pronaći simpatični set keramičkog posuđa koji se sastoji od zdjele sa slatkom vjevericom u ulozi ručke, zdjelica, tanjura i žličica. Možete naručiti cijeli set, ali i svaki pojedinačni predmet.

Posuđe s motivom gljive muhare Etsy, 34,42 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zadovoljni korisnici nisu sakrili oduševljenje ovim setom, a posebno velikom šalicom s poklopcem, za koju treba izdvojiti 19 eura te simpatičnim žlicama koje koštaju 5,44 eura.

Šalica u obliku bundeve s AliExpressa Debeljuškasta šalica u obliku bundeve osvojila nas je zgodnim detaljima

Ako vam se svidjela nova ideja za uređenje jesenskog doma zavirite u našu galeriju i pogledajte na kojim sve stranicama možete naručiti predmete s ovim motivom.

Posuđe s motivom gljive muhare AliExpress, 36,40 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju